Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Winter Challenge 2017: Το μεγαλύτερο ιπποδρομιακό γεγονός του χειμώνα αποκλειστικά στη Nova!

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου από τις 17:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Novasports2HD, το Winter Challenge 2017 το μεγαλύτερο ιπποδρομιακό γεγονός του χειμώνα που διοργανώνει η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. του Ομίλου ΟΠΑΠ και θα διεξαχθεί στον Ιππόδρομο του Μαρκόπουλου 

Πρόκειται για μία ξεχωριστή διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν οι ισχυρότεροι ίπποι μεσαίων αποστάσεων προσφέροντας μοναδικό ιπποδρομιακό υπερθέαμα υπό το φώς των προβολέων.

Ο θεσμός των Winter Challenge ιπποδρομιών, για την ανάδειξη των πρωταθλητών χειμώνα στις ηλικίες των διετών, τριετών και τετραετών ίππων, καθιερώθηκε πέρυσι και επαναλαμβάνεται εφέτος με το έπαθλο της καθεμιάς από τις τρεις ιπποδρομίες να ανέρχεται στις 25.000 ευρώ.

Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο των καναλιών #Novasports.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.