World League πόλο γυναικών: Νίκη-ανατροπή στο φινάλε η εθνική, 16-15 την Ολλανδία

World League πόλο γυναικών: Νίκη-ανατροπή στο φινάλε η εθνική, 16-15 την Ολλανδία

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών πέτυχε μια τεράστια νίκη επί της Ολλανδίας με 16-15 στον αγώνα της για τα ευρωπαϊκά προκριματικά του World League στη Βουδαπέστη.

Ηταν ένας συγκλονιστικός αγώνας με συνεχείς ανατροπές και με το νικητήριο γκολ να το σημειώνει η Νίνου μόλις 2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη! Να σημειωθεί ότι η Νίνου ήταν εκείνη που είχε ισοφαρίσει στα 52 δεύτερα πριν το τέλος σε 15-15…

Τα κορίτσια του Τεό Λοράντου με τη νίκη αυτή διατηρούν ελπίδες πρόκρισης της Ελλάδας στο Super Final. Η Ελλάδα έχει συγκεντρώσει πλέον 9 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση, αλλά δεν έχει άλλο παιχνίδι μπροστά της και θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων στις αναμετρήσεις της Ολλανδίας και της Ρωσίας για να περάσει στην τελική φάση.

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 3-5, 5-3, 3-4.

ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος): Σταματοπούλου, Τσουκαλά 2, Τριχά, Ελευθεριάδου 4, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Ξενάκη 3, Νίνου 3, Σιούτη, Τορνάρου, Βασιλική Πλευρίτου 1, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σωτηρέλη.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Άρνο Χαβένγκα): Κένινγκ 3, Σλίκινγκ 3, Γουλβς 2, Τεν Μπρόεκ 2, Βαν Ντε Κράατς 2, Κούλχαας 1, Βαν ντερ Σλούτ 1, Στόμθορστ 1.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter