Ως «κωμικό στοιχείο» είδε τη λιποθυμία μαθήτριας από την πείνα η Δόμνα Μιχαηλίδου (Video)

Η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου «ξαναχτυπά», χαρακτηρίζοντας ως... κωμικό στοιχείο το γεγονός πως μία μαθήτρια λιποθύμησε από την πείνα, αιτιολογώντας το με... τρόπο που αρμόζει στους γαλάζιους «άριστους». 

Η υφυπουργός Εργασίας έχει συνηθίσει να προκαλεί μέσω των δημόσιων τοποθετήσεών της, είτε επειδή ακολουθεί πιστά τη ρητορεία της κυβέρνησης, είτε εν αγνοία της. 

Διαβάστε επίσης: Η Δόμνα προσπάθησε να δώσει συνέντευξη στην ΕΡΤ... (Video)

Αυτή τη φορά, η κ. Μιχαηλίδου επέλεξε να σχολιάσει το περιστατικό της λιποθυμίας μαθήτριας γυμνασίου από την πείνα, το οποίο και χαρακτήρισε ως... κωμικό στοιχείο. Ο λόγος; Επειδή η εν λόγω μαθήτρια ήταν του γυμνασίου και στην συγκεκριμένη βαθμίδα δεν προσφέρονται σχολικά γεύματα.

Διαβάστε επίσης: Η Δόμνα Μιχαηλίδου είδε... «εθελοντισμό» στο έπος του 1940

Προφανώς, η κ. Μιχαηλίδου, στην προσπάθειά της να απαντήσει στον ΣΥΡΙΖΑ και στην αντιπολίτευση, η οποία φρόντισε να αναδείξει το θέμα στο έπακρο, έπεσε στην «παγίδα» της ρητορείας της. 

Διαβάστε επίσης: Η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου σε παραλήρημα κατά των ιστορικών στελεχών της Αριστεράς (Video)

Για εκείνη, το γεγονός της λιποθυμίας αποτελεί ένα «κωμικό στοιχείο», το οποίο μάλλον θα αποκτούσε... αξία εάν η μαθήτρια θήτευε στο δημοτικό, εκεί όπου (θεωρητικά) μεριμνά η κυβέρνηση. Για τις υπόλοιπες σχολικές βαθμίδες... ούτε λόγος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.