Ως «κωμικό στοιχείο» είδε τη λιποθυμία μαθήτριας από την πείνα η Δόμνα Μιχαηλίδου (Video)

Ως «κωμικό στοιχείο» είδε τη λιποθυμία μαθήτριας από την πείνα η Δόμνα Μιχαηλίδου (Video)

Η Δόμνα Μιχαηλίδου «ξαναχτυπά», χαρακτηρίζοντας ως… κωμικό στοιχείο το γεγονός πως μία μαθήτρια λιποθύμησε από την πείνα, αιτιολογώντας το με… τρόπο που αρμόζει στους γαλάζιους «άριστους». 

Η υφυπουργός Εργασίας έχει συνηθίσει να προκαλεί μέσω των δημόσιων τοποθετήσεών της, είτε επειδή ακολουθεί πιστά τη ρητορεία της κυβέρνησης, είτε εν αγνοία της. 

Διαβάστε επίσης: Η Δόμνα προσπάθησε να δώσει συνέντευξη στην ΕΡΤ… (Video)

Αυτή τη φορά, η κ. Μιχαηλίδου επέλεξε να σχολιάσει το περιστατικό της λιποθυμίας μαθήτριας γυμνασίου από την πείνα, το οποίο και χαρακτήρισε ως… κωμικό στοιχείο. Ο λόγος; Επειδή η εν λόγω μαθήτρια ήταν του γυμνασίου και στην συγκεκριμένη βαθμίδα δεν προσφέρονται σχολικά γεύματα.

Διαβάστε επίσης: Η Δόμνα Μιχαηλίδου είδε… «εθελοντισμό» στο έπος του 1940

Προφανώς, η κ. Μιχαηλίδου, στην προσπάθειά της να απαντήσει στον ΣΥΡΙΖΑ και στην αντιπολίτευση, η οποία φρόντισε να αναδείξει το θέμα στο έπακρο, έπεσε στην «παγίδα» της ρητορείας της. 

Διαβάστε επίσης: Η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου σε παραλήρημα κατά των ιστορικών στελεχών της Αριστεράς (Video)

Για εκείνη, το γεγονός της λιποθυμίας αποτελεί ένα «κωμικό στοιχείο», το οποίο μάλλον θα αποκτούσε… αξία εάν η μαθήτρια θήτευε στο δημοτικό, εκεί όπου (θεωρητικά) μεριμνά η κυβέρνηση. Για τις υπόλοιπες σχολικές βαθμίδες… ούτε λόγος.

https://www.dailymotion.com/video/x7rqdzg

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter