Ως… τουρίστας ο Άδωνης στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – Φωτογράφιζε τον πολυέλαιο ή μήπως έβγαζε selfie; (Photo)

Ως… τουρίστας ο Άδωνης στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – Φωτογράφιζε τον πολυέλαιο ή μήπως έβγαζε selfie; (Photo)

Για τον διασυρμό της χώρας στο Άμπου Ντάμπι φρόντισε ο Άδωνης Γεωργιάδης ο οποίος έσπευσε, ως άλλος τουρίστας, να φωτογραφίσει (μάλλον) τον πολυέλαιο σε επίσημη συνάντηση!

Αντιπροσωπεία της ελληνικής κυβέρνησης, υπό τον Κυρ. Μητσοτάκη, βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όπου έχει συναντήσεις με υπουργούς και αξιωματούχους. Σε αυτή συμμετέχει, μεταξύ άλλων, ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση, λοιπόν, και κατ’ επέκταση την Ελλάδα, ο υπουργός Ανάπτυξης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την παρόρμησή του και έσπευσε να… απαθανατίσει τις στιγμές, φωτογραφίζοντας πιθανότατα τον πολυέλαιο. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως θα έβγαζε σέλφι με αυτόν τον τρόπο. Κάτι που προφανώς δεν αρμόζει σε υπουργό κυβέρνησης, κατά τη διάρκεια επίσημης συνάντησης.

Και αν πιστεύετε πως είμαστε υπερβολικοί, δείτε πώς αντιδρούν οι παρακαθήμενοι… Μέχρι και ο Νίκος Δένδιας γύρισε για να δει τι συμβαίνει.

Όπως και να έχει, η αντίδρασή του αυτή δείχνει πως το ενδιαφέρον του δεν ήταν αμιγώς πολιτικό και σίγουρα όχι στραμμένο στον Κυριάκο Μητσοτάκη που κάθεται δίπλα του…

Τη φωτογραφία ανήρτησε ο Κώστας Φραγκογιάννης, Υφυπουργός Εξωτερικών στην Οικονομική Διπλωματία, στο Twitter με λεζάντα: «Μετά από τρία αρνητικά τεστ Covid-19 επέστρεψα στα καθήκοντα μου δίπλα στον Πρωθυπουργό στα ΗΑΕ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter