Χάγη: Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό δρόμο – Αναζητά τον δράστη η αστυνομία

Χάγη: Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό δρόμο – Αναζητά τον δράστη η αστυνομία

Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε εμπορικό δρόμο της Χάγης, τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους. Η ολλανδική αστυνομία προσπαθεί να τον εντοπίσει. Έχουν αποκλειστεί τα ενδεχόμενα τρομοκρατικής επίθεσης, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας.

Ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε εμπορικό κατάστημα της πόλης, τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους όπως ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας. Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν από τις 8 το βράδυ (τοπική ώρα), με την αστυνομία να αναφέρει τα εξής σε ανάρτησή της στο Twitter: «Επεισόδιο με μαχαίρωμα με πολλούς τραυματίες στην οδό Γκρότε Μαρκτ της Χάγης. Οι υπηρεσίες επειγόντων βρίσκονται επί τόπου».

Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα για να μεταφέρουν τους τραυματίες. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τον δράστη, με την αστυνομία να αναζητά έναν άνδρα μεταξύ 45-50 ετών καλώντας όποιον διαθέτει οποιαδήποτε πληροφορία, να έρθει σε επαφή μαζί της. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας αυτός φοράει κασκόλ και γκρίζα αθλητική φόρμα.

Η περιοχή όπου σημειώθηκε το επεισόδιο είναι πολυσύχναστη και σήμερα έβριθε από κόσμο, λόγω των εκπτώσεων της Black Friday.

Νωρίτερα, ολλανδικοί ενημερωτικοί ιστότοποι ανέφεραν ότι ο ύποπτος για την επίθεση με μαχαίρι στη Χάγη συνελήφθη. Η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημες πηγές.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter