Χακάν Σουκούρ κατά Ερντογάν: “Παλεύω για τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία”

Χακάν Σουκούρ κατά Ερντογάν: “Παλεύω για τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Χακάν Σουκούρ, επανέλαβε την αντίθεσή του προς τις πρακτικές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σχολιάζοντας κατά του Τούρκου προέδρου στο Twitter.

Ο Χακάν Σουκούρ είναι μία από τις σημαντικές προσωπικότητες του τουρκικού αθλητισμού, όπως ο NBAer Ενές Καντέρ, που αντιτίθεται στο καθεστώς και τις πρακτικές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και άλλοτε μέλος της εθνικής Τουρκίας, σε συνομιλία του στο Twitter ανέδειξε ως παράδειγμα όσους είχαν το θάρρος να σταθούν απέναντι στην πολιτική που “χαράζει” η Άγκυρα.

«Ο δικός μου είναι ένας αγώνας για δικαιοσύνη, για δημοκρατία, για ελευθερία και για ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Δεν με νοιάζει αυτό που μπορεί να χάσω αν κερδίζει η ανθρωπότητα», ανέφερε στο μήνυμά του στο Twitter ο Σουκούρ, ο οποίος μαζί με τον Καντέρ αποτελούν τις πιο γνωστές “φωνές” του τουρκικού αθλητισμού, κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Οι δηλώσεις του Σουκούρ έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα συμβαίνουν τώρα στην τουρκική εθνική ομάδα, η οποία έδειξε τη στήριξή της προς την τουρκική εισβολή στη Συρία, με τους πανηγυρισμούς της στο νικηφόρο ματς του Euro 2020 κόντρα στην Αλβανία.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας, ο Τούρκος ποδοσφαιριστής της Ζανκτ Πάουλι, ο οποίος είχε εκφράσει ανοιχτά τη στήριξή του για την επέμβαση στη βορειοανατολική Συρία, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο του Αμβούργου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter