Χαλάνδρι: Εικοσιτετράωρη προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε η 49χρονη εικαστικός

Χαλάνδρι: Εικοσιτετράωρη προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε η 49χρονη εικαστικός

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τρίτη έλαβε από την 11η τακτική ανακρίτρια η 49χρονη που πυροβόλησε, τραυματίζοντας σοβαρά, τον 68χρονο πατέρα του παιδιού της έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι.

Η κατηγορούμενη ούτε σήμερα είχε δικηγόρο να την εκπροσωπεί, όπως και κατά την προσαγωγή της στον εισαγγελέα την περασμένη Παρασκευή και εν συνεχεία ενώπιον της ανακρίτριας όπου έλαβε την πρώτη προθεσμία για σήμερα.

Η 49χρονη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Νωρίτερα, κατά τη μεταγωγή της φώναξε: «Ο πραγματικός εγκληματίας είναι ο οφθαλμίατρος Γ.Ν με πλαστό πτυχίο. Πιθανολογείται το παιδί μου να είναι του πρώην συζύγου μου και όχι του βιαστή μου».

Η 49χρονη εικαστικός που πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο κάτω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι, υποστηρίζει πως δεν του έστησε ενέδρα αλλά είχαν ραντεβού για να δει το παιδί. Ακόμα αναφέρει ότι το όπλο δεν ήταν δικό της αλλά του γιατρού και μάλιστα αυτός αρχικά το έστρεψε εναντίον της.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter