«Χάλασε» η γιορτή του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ – Κακή εμφάνιση και ήττα από Μακάμπι

«Χάλασε» η γιορτή του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ – Κακή εμφάνιση και ήττα από Μακάμπι

Η άσχημη βραδιά του Παναθηναϊκού χάλασε την γιορτή που στήθηκε στο ΟΑΚΑ στη μνήμη του εκλιπόντος Παύλου Γιαννακόπουλου. Οι πρωταθλητές Ελλάδος ηττήθηκαν από την ελλιπή Μακάμπι με 82-71 και θα αγωνιστούν στο μικρό τελικό του τουρνουά, όπου τους περιμένει αύριο (15.45) ο δικός τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 45–54 και στο τέλος της τρίτης περιόδου 56–70.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε κακή εμφάνιση απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ειδικά στην άμυνα, και απογοήτευσε το κοινό του, αν και έπαιξε πλήρης, με τους διεθνείς να επιστρέφουν μετά το Μουντομπάσκετ. Ο Τζίμερ Φρεντέτ πέτυχε 15 πόντους για τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Γουέσλεΐ Τζόνσον έμεινε στο μηδέν. Ο Ταιρίς Ράις ξεχώρισε στο πρώτο ημίχρονο με 17 ποντους. Επίσης ο ΝτεΣόν Τόμας πέτυχε 11 πόντους και ο Ιωαννης Παπαπέτρου 10.

Ο Ελληνοαμερικανός Τάιλερ Ντόρσεΐ που έμεινε εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν από τους καλύτερους παίκτες του αγώνα για λογαριασμό της Μακάμπι. Μάλιστα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του αγώνα με 18 πόντους.

Ανάμεσα στους εξέχοντες παράγοντες που ταξίδεψαν στην Αθήνα για να τιμήσουν την μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου ήταν Ελληνας γενικός γραμματέας της FIBA Ανδρέας Ζαγκλής και ο Ισπανός ισχυρός άνδρας της Euroleague Τζόρντι Μπερτομέου. Επίσης υψώθηκε στην οροφή του ΟΑΚΑ το λάβαρο που εικονίζει τον αείμηνστο Θαναση Γιαννακόπουλο, ενώ τιμήθηκε ο πρόεδρος της Μακάμπι Σιμόν Μιζράχι, οποίος μετράει μισό αιώνα υπηρεσίας στην “ομάδα του λαού” του Ισραήλ. Στο πρώτο ματς της βραδιάς, η Αρμάνι του Έτορε Μεσίνα νίκησε την Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς με 79-75 και προκρίθηκε στον κυριακάτικο τελικό (6μμ). Ο Ροντρίγκεθ ήταν ο κορυφαίος του αγώνα με 26 πόντους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter