Χαλκίδα: Αγριο έγκλημα σε κεντρικό δρόμο – Γυναίκα σκότωσε με μαχαίρι 42χρονο άνδρα

Χαλκίδα: Αγριο έγκλημα σε κεντρικό δρόμο – Γυναίκα σκότωσε με μαχαίρι 42χρονο άνδρα

Νέα άγρια δολοφονία απασχολεί τις αστυνομικές αρχές, αυτή τη φορά στη Χαλκίδα, όπου σήμερα Σάββατο μία γυναίκα δολοφόνησε έναν άνδρα με τουλάχιστον 4 μαχαιριές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα evima.gr, το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 8 το πρωί σε κεντρική οδό της Χαλκίδας κοντά στο 4ο Γυμνάσιο. Ο 42χρονος άνδρας με τα αρχικά Σ. Ν. βγήκε, το πρωί του Σαββάτου, από το σπίτι του για να πάει στη δουλεία του και μια γυναίκα του επιτέθηκε. Το θύμα ήταν ξυλουργός στο επάγγελμα και έφευγε κάθε μέρα νωρίς για να πάει στη δουλειά του.

Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πρόσφατα απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές Αρχές στη Χαλκίδα. Επιτέθηκε στον άτυχο άνδρα με μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα με τέσσερις μαχαιριές.

Οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, προσπαθούν να κατανοήσουν τα κίνητρα που οδήγησαν τη γυναίκα να σκοτώσει τον άτυχο άνδρα.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές Αρχές της περιοχής, οι οποίες ερευνούν την υπόθεση.

Εκτός από τη δολοφόνο προσήχθη ακόμη μία γυναίκα, η οποία βγήκε στο μπαλκόνι εκείνη την ώρα και είδε μπροστά της όλο το αποτρόπαιο σκηνικό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αυτόπτης μάρτυρας είναι η σύζυγος του θύματος και ότι γνώριζε ποια είναι η γυναίκα που επιτέθηκε στον 43χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από τη δολοφονία κρύβεται ερωτικό κίνητρο καθώς και οι τρεις γνωρίζονταν.

Ο χώρος στον οποίο έγινε το άγριο έγκλημα
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter