Χαλκίδα: Λαχτάρησαν περαστικοί από έκρηξη σε βόθρο (Video & Photos)

Χαλκίδα: Λαχτάρησαν περαστικοί από έκρηξη σε βόθρο (Video & Photos)

Όχι μόνο δεν πίστευαν στα μάτια τους, αλλά αδυνατούσαν να συνειδητοποιήσουν και το θαύμα που συνέβη, οι περαστικοί πολίτες και καταστηματάρχες της οδού Κριεζώτου στη Χαλκίδα.

Σ’ έναν από τους πιο εμπορικούς πεζόδρομους της πόλης, σε ώρα αιχμής, γύρω στις 10 το πρωί ο εκκωφαντικός θόρυβος που ακούστηκε έκανε κάποιους να τρέξουν να προστατευθούν και κάποιους άλλους να βγουν στο δρόμο για να δουν τι έχει συμβεί. Απίστευτο και όμως αληθινό! Έκρηξη σε φρεάτιο της ΔΕΗ μπροστά από γνωστό εμπορικό κατάστημα ενδυμάτων.

Η υπάλληλος του καταστήματος η οποία στεκόταν στην πόρτα και λίγα δευτερόλεπτα πριν την έκρηξη έκανε τρία βήματα προς τα πίσω, ξαφνικά είδε το φρεάτιο και τις πέτρες να εκτινάσσονται στον αέρα, ενώ η ίδια από το σοκ που έπαθε αδυνατούσε να κουνηθεί από τη θέση της και να τρέξει να προστατευτεί. Μάλιστα όπως το ομολογεί από το πρωί αναδύονταν μία περίεργη μυρωδιά από το σημείο.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη δεν αφορά σε κάποια βλάβη στη ΔΕΔΔΗΕ, αλλά στη μεγάλη συγκέντρωση αερίων και ειδικότερα του μεθανίου από γειτονικό βόθρο. Μία σπίθα που μπορεί να πετάχτηκε απο τα καλώδια της ΔΕΗ, τα οποία περνούν από κάτω, ήταν αρκετή για να προκαλέσει το κακό. Το συμβάν διερευνάται για να διαπιστωθούν ακριβώς οι αιτίες της έκρηξης.

Πηγή: tvstar.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter