Χαλκίδα: Σάλος με το «δίγαμο» γιατρό που «ξεσκεπάστηκε» – Τι υποστηρίζει ο ίδιος

Χαλκίδα: Σάλος με το «δίγαμο» γιατρό που «ξεσκεπάστηκε» – Τι υποστηρίζει ο ίδιος

Σάλος έχει προκληθεί μετά την αποκάλυψη πως γνωστός καρδιολόγος, διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής μεγάλου κρατικού νοσοκομείου των Αθηνών και αναπληρωτής καθηγητής του ΕΚΠΑ, είναι «δίγαμος».

Στην πραγματικότητα, ο γνωστός γιατρός, παντρεμένος ήδη και με δύο παιδιά έστησε μια ολόκληρη παράσταση στο δημαρχείο της Χαλκίδας προκειμένου να νομίζει η σύντροφός του ότι έχουν παντρευτεί.

Με τη νέα του σύντροφο ζούσαν στην Αθήνα και ο γάμος τους έγινε στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο γιατρός, προκειμένου να βρίσκει χρόνο και να εξαφανίζεται για να επισκέπτεται και την οικογένειά του, έλεγε στη γυναίκα που είχε δήθεν παντρευτεί ότι ήταν πράκτορας, μέλος των μυστικών υπηρεσιών και έπρεπε οπωσδήποτε να βρίσκεται ένα διήμερο, το Σαββατοκύριακο, στην Κρήτη. Κάθε Δευτέρα επέστρεφε στην Αθήνα.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν τέσσερα χρόνια μετά τον ψεύτικο γάμο το ζευγάρι θέλησε να χωρίσει. Τότε η «σύζυγος» διαπίστωσε πως τελικά δεν ήταν παντρεμένη.

Ο δήμος Χαλκιδέων έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος άνοιξε το δημαρχείο της Χαλκίδας, πώς στήθηκε αυτή η παράσταση, ποιος πλαστογράφησε τα απαιτούμενα έγγραφα και ποιοι ήταν εκείνοι που έστησαν όλη αυτή την πλάνη. Μετά την ολοκλήρωση της ΕΔΕ, η υπόθεση θα σταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Αρνείται τις κατηγορίες ο γιατρός

Ο ίδιος πάντως ο καθηγητής αρνείται τις κατηγορίες και μιλώντας στο newsit.gr χαρακτηρίζει κατασκευασμένα όλα τα στοιχεία. Αρνείται πως υπήρξε δίγαμος και τονίζει πως έχει ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη. 

«Έχω επισκεφθεί τη Χαλκίδα και έχω κάνει διάφορες ομιλίες. Δεν θυμάμαι αν έχω επισκεφθεί το δημαρχείο. Αισθάνομαι προσβεβλημένος σαν άτομο. Δεν υπάρχει γάμος. Δεν έγινε ποτέ αυτό που περιγράφεται. Δεν έχω καμία σχέση με το γεγονός και έχω ήδη κινηθεί δικαστικά. Από εδώ και πέρα είναι θέμα της δικαιοσύνης» μας λέει και συνεχίζει…

«Οποιαδήποτε φωτογραφία και να βγει είναι προϊόν φωτομοντάζ. Εγώ μπορεί να μην έχω πάει καν στον συγκεκριμένο χώρο, στο δημαρχείο, δεν θυμάμαι. Έχω επισκεφθεί τη Χαλκίδα πολλές φορές σαν γιατρός και δεν θυμάμαι».

«Αν υπάρχει υπογραφή θα κληθεί γραφολόγος και θα δείτε ότι δεν είναι η δική μου. Δεν έγινε ποτέ δεύτερος γάμος από εμένα».

«Εγώ μία ταυτότητα έχω και δεν γνωρίζω οτιδήποτε για άλλες ταυτότητες. Αν υπάρχουν τις έχει φτιάξει άτομο που δεν γνωρίζω».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter