Χαλκιδική: «Με χτύπησε ο πατέρας της κοπέλας που της έκαψα το σπίτι», αποκαλύπτει η 19χρονη (Video)

Χαλκιδική: «Με χτύπησε ο πατέρας της κοπέλας που της έκαψα το σπίτι», αποκαλύπτει η 19χρονη (Video)
Φωτογραφία αρχείου

Για πρώτη φορά μιλά η 19χρονη  που πριν από δύο χρόνια έκαψε το σπίτι της φίλης, για λόγους αντιζηλίας, στην περιοχή της Χαλκιδικής. Όπως αποκάλυψε, ο πατέρας του θύματος της επιτέθηκε μέσα στο μαγαζί που εργαζόταν και την χτύπησε μπροστά στον κόσμο.

«Ο πατέρας μου με έψαχνε στα αποκαΐδια», τονίζει η 19χρονη που της έκαψαν το σπίτι οι φίλες της

«Εγώ ζήτησα συγγνώμη, δεν έχω λόγο να κρύβομαι. Το έχω πει ότι μετάνιωσα για ό,τι έκανα, αλλά δε δέχομαι να βγαίνουν να λένε ψέματα», τόνισε και συνέχισε λέγοντας:

«Ο πατέρας της το καλοκαίρι που μας πέρασε, ήρθε από το μαγαζί που δούλευα και με χτύπησε μπροστά σε όλον τον κόσμο. Δυστυχώς, οι κάμερες του καταστήματος τότε ήταν χαλασμένες και δεν μπορώ να βρω στοιχεία, αλλά δε χρειάζεται κιόλας. Όρμησε στο μαγαζί και με ρώτησε “εσύ μου έκαψες το σπίτι;” κι εγώ του είπαν “ναι”. Τότε άρχισε να με χτυπά όπου έβρισκε. Δεν πήγα στην αστυνομία».

Για τον εμπρησμό στο σπίτι της φίλης της ανέφερε ότι δεν γνώριζε ότι εντός του κτηρίου βρισκόταν κόσμος: «Δε θυμάμαι και πολλά από εκείνη τη νύχτα γιατί έπαιρνα ουσίες. Εκείνο το βράδυ δεν είχαμε πιει αλκοόλ. Θα δεχτώ ό,τι ποινή και να πάρω γιατί αυτό μου αξίζει μετά από αυτό που έκανα».

Δείτε το βίντεο του Star:

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter