Χαλκιδική: Στην Τρανή Αμμούδα το κίνημα για ελεύθερες παραλίες

Χαλκιδική: Στην Τρανή Αμμούδα το κίνημα για ελεύθερες παραλίες
Πηγή: 902.gr

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις για ελεύθερες παραλίες και κάτοικοι και παραθεριστές της Χαλκιδικής, σήμερα Τετάρτη, στάθηκαν δυναμικά στην παραλία της Τρανής Αμμούδας του Δήμου Σιθωνίας.

Με συνθήματα όπως «ακούστε καλά τι λέει η Σιθωνία, ελεύθερη θα είναι η κάθε παραλία» και «ο αιγιαλός ανήκει στο λαό δεν θα καταπατήσετε το αίτημα αυτό», πραγματοποίησαν πορεία στη μεγάλη παραλία. Λουόμενοι τους υποδέχονταν με χειροκροτήματα ενώ κάποιοι από αυτούς εντάχθηκαν στην πορεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι επιχειρηματίες που εκμεταλλεύονται τις ξαπλώστρες είχαν ενημερωθεί από την προηγούμενη μέρα για την κινητοποίηση και στη διάρκεια της νύχτας τις μάζεψαν.

Μετά από έρευνα που έκαναν στη Διαύγεια οι κάτοικοι καταγγέλλουν την ασυδοσία που επικρατεί στην περιοχή. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι επιχειρηματίας έχει άδεια για 150 τ.μ. έχει καταλάβει σχεδόν 1000 τ.μ. Σε άλλη περίπτωση, αντί για 500 τ.μ., έχουν καταληφθεί 1.300 τ.μ.

Διαβάστε επίσης: Χαλκιδική: Μητέρα καταγγέλλει ότι της απαγόρευσαν να ταΐσει το παιδί της με δικό της φαγητό σε beach bar (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter