Χαλκιδική: Συνεχίζεται η αγωνία για τον τρίτο αγνοούμενο από τη Βόρεια Μακεδονία

Χαλκιδική: Συνεχίζεται η αγωνία για τον τρίτο αγνοούμενο από τη Βόρεια Μακεδονία
Φωτογραφία Αρχείου

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 28χρονου υπηκόου Βόρειας Μακεδονίας, ο οποίος μαζί με δύο ακόμη φίλους του είχαν επισκεφτεί την «Μύτη» στο Ποσείδι της Χαλκιδικής, όταν παρασύρθηκαν από τα θαλάσσια κύματα.

Από τις αναζητήσεις του Λιμενικού βρέθηκαν οι δύο άντρες, ενώ συνεχίζεται για τρίτη συνεχή μέρα η επιχείρηση εντοπισμού και του τρίτου ατόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, ο 28χρονος που αγνοείται μέχρι στιγμής δεν γνώριζε καλά κολύμπι και η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη, διότι έχουν περάσει αρκετές ώρες από την ώρα που βρίσκεται στο νερό.

Εντοπίστηκε σώος ο 30χρονος

Η εύρεση ωστόσο του 30χρονου το μεσημέρι της Κυριακής, αναζωπύρωσέ τις ελπίδες για τον εντοπισμό και του τρίτου. Ο 30χρονος εντοπίστηκε 15 μίλια ανοιχτά προς την Κατερίνη, από ελικόπτερο.

Ο 30χρονος, όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά εντοπίστηκε από ελικόπτερο 14 ναυτικά μίλια από τη Νέα Σκιώνη και περισυνελέγη από φορτηγό πλοίο που συμμετείχε στις έρευνες και στη συνέχεια από σκάφος του Λιμενικού. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Πολυγύρου για προληπτικούς λόγους.

Είναι καλά στην υγεία του και μάλιστα είχε δυνάμεις και περπάτησε, ανέφερε η δήμαρχος Κασσάνδρας, η οποία σημείωσε ότι ο 30χρονος βρήκε μία μπάλα μέσα στη θάλασσα από την οποία κρατήθηκε και κατάφερε να επιβιώσει. Ο 30χρονος μαζί με δύο φίλους του, 25 και 28 ετών, επίσης από τη Βόρεια Μακεδονία γιόρτασαν τα γενέθλιά του και μπήκαν στη θάλασσα να κολυμπήσουν παρ’ ότι στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι.

Επίσης, ο 25χρονος της παρέας ήταν από του πρώτους που εντοπίστηκε από ένα σέρφερ. Είναι καλά στην υγεία του, και αναμένεται να πάρει ακόμα και σήμερα, Δευτέρα εξιτήριο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter