Χαμένος ο Ιωνικός, πήρε πολύτιμο βαθμό η Λαμία (1-1)

Χαμένος ο Ιωνικός, πήρε πολύτιμο βαθμό η Λαμία (1-1)

Εφτά αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι στην Σούπερ Λίγκα ο Ιωνικός, ο οποίος παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία (1-1) στην Λαμία. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Ντε Βινσέντι (8’) και ο Ιωνικός ισοφάρισε με τον Μάντζη (47’). Ωστόσο, στάθηκε άτυχος, αφού στην συνέχεια δύο φορές οι παίκτες του «σημάδεψαν» το δοκάρι. Συγκεκριμένα, ο Μύγας στο 65’ και ο Σεμπά στο 68’.

«Ο Ιωνικός ήταν συντριπτικά καλύτερος. Το να είσαι καλύτερος όμως δεν μετρά. Το να κερδίζεις μετρά περισσότερο. Είχαμε ένταση, πάθος, αγωνιστικότητα και ρυθμό. Ήμασταν καλά τακτικά. Το βασικό μας πρόβλημα ήταν η έλλειψη ισορροπίας. Δεχθήκαμε γκολ από δική μας στατική φάση. Ρισκάραμε, αλλά είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Είμαι όμως ευχαριστημένος από την εμφάνιση», δήλωσε ο προπονητής του Ιωνικού Δημήτρης Σπανός, ο οποίος ήταν απογοητευμένος από το αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός της Λαμίας Τζιανλούκα Φέστα από την πλευρά του είπε: «Πολύ σημαντικό για εμάς το να πάρουμε τον βαθμό εδώ. Είχαμε 2-3 σημαντικές ευκαιρίες. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ισοφαριστήκαμε με έναν τρόπο που δεν μας άρεσε. Όμως είμαστε ικανοποιημένοι για τον βαθμό».

O Γκάμαρης (Αθηνών) έδειξε κίτρινες κάρτες στους Βαλεριάνο, Ελευθεριάδη, Κάνιας, Μάντζη, Τσιλούλη, Ντε Βινσέντι, Ασκόφκι, Αντέτζο, Μπεχαράνο.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας (87’ Σάκιτς), Ρομαό, Αντούνες, Βαλεριάνος, Κάνιας, Φαντιγκά (71’ Μεντόσα), Άοσμαν (87’ Ιωαννίδης), Λοβέρα, Μάντζης, Ελευθεριάδης (63’ Σεμπά).

Λαμία: Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Τζανδάρης, Σλίβκα, Τσιλούλης (76’ Γιακουμάκης), Ντε Βινσέντι (66’ Μπεχαράνο), Ασκόφσκι (66’ Μαρμεντίνι, 93’ Μπενίτεζ), Μποάκι (75’ Μανούσος).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter