Χαμόγελα για ΠΑΟ, νίκησε 2-1 την ΑΕΚ

Χαμόγελα για ΠΑΟ, νίκησε 2-1 την ΑΕΚ

Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ «βάφτηκε» πράσινο με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει με 2-1 την τυπικά γηπεδούχο ΑΕΚ.

Oι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο, δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες και πέτυχαν δύο γκολ. Στο 3’ ο Μαουρίτσιο έχασε το… άχαστο σε κενή εστία και το σκορ άνοιξε στο 34’ ο Μακέντα. Στο 38’ ο Χατζηγιοβάνης βρέθηκε απέναντι από τον Τσιντώντα και δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Το 0-2 έγινε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με σκόρερ τον Κουμπέλη.

«Θέλαμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Παίξαμε πολύ καλά στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Και βεβαίως τώρα θα πρέπει να δω πως θα ράψω το πρώτο καλό ημίχρονο με την ΑΕΚ, με το δεύτερο κόντρα στον Ολυμπιακό. Εγώ γυάλισα τα παπούτσια μου για να μου φέρει δώρα ο Άγιος Νικόλας που γιορτάζει σήμερα. Όπως είπα και στα αποδυτήρια ήταν μια ευκαιρία να δώσουμε ευχές σε όσους γιορτάζουν», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Λάζλο Μπόλονι.

Στο δεύτερο ημίχρονο το τριφύλλι έκανε διαχείριση του αγώνα, αλλά τον αποδιοργάνωσαν οι αλλαγές του προπονητή του. Η Ενωση μείωσε το σκορ στο 87’ με τον Ολιβέιρα, ενώ στις καθυστερήσεις έχασε ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Χνιντ.

«Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καλά. Δεν ήμασταν καλά. Χάναμε τις μπάλες και αφήναμε αντεπιθέσεις του αντιπάλου μας. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δυστυχώς τα πράγματα κύλησαν διαφορετικά απ’ ότι είχαμε προβλέψει. Μία τέτοια ήττα πονάει πάντα. Πρέπει να καταλάβουμε που είναι τα λάθη μας και να τα διορθώνουμε», υποστήριξε ο προπονητής της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα.

Ο Βόσνιος Ιρφάν Πελίτο έδειξε κίτρινη κάρτα στους Λιβάια, Κρίστισιτς, Ινσούα, Βιγιαφάνιες, Ζαγαρίτης, Μακέντα, Καρλίτος και Διούδη.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Ινσούα, Σβάρνας, Νεντελτσιάρου (82′ Χνιντ), Βασιλαντωνόπουλος (46′ Παουλίνιο), Κρίστιτσιτς, Σάκχοφ (66′ Ολιβέιρα), Μάνταλος, Λιβάια, Τάνκοβιτς (46′ Γκαρσία), Ανσαριφάρντ (82′ Μαχαίρας).

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Ζαγαρίτης, Σέκενφελντ, Βέλεθ, Σάντσες, Αλεξανδρόπουλος (86′ Πούγγουρας), Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες (70′ Καρλίτος), Χατζηγιοβάνης (87′ Χουάνκαρ), Μακέντα (72′ Αγιούμπ). 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter