Χαμόγελα και ξέγνοιαστες στιγμές για τα παιδιά της Ουκρανίας

Χαμόγελα και ξέγνοιαστες στιγμές για τα παιδιά της Ουκρανίας

Στους 7 μήνες του πολέμου που μαίνεται στην Ουκρανία περισσότερα από 2 εκατομμύρια παιδιά έχουν εκτοπιστεί από τα σπίτια τους με πολλά να βρίσκονται σε προσφυγικές δομές σε γειτονικές χώρες, όπως η Ελλάδα, η οποία φιλοξενεί περισσότερα από 150 παιδιά.

Στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής κρίσης όπως αυτής προέκυψε και σε μία προσπάθεια ουσιαστικής στήριξης της πιο ευάλωτης ομάδας, αυτής των ανηλίκων, η Kaizen Gaming προσκάλεσε 100 παιδιά, ηλικίας 6 έως 14 ετών που φιλοξενούνται σε προσφυγικές δομές στην Αθήνα και στη Βόρεια Ελλάδα, να περάσουν 2 εβδομάδες παιχνιδιού, εκπαίδευσης και διακοπών σε κατασκηνώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καλύπτοντας πλήρως τα έξοδα φιλοξενίας τους.

Η εταιρία Kaizen Gaming, αφού εντόπισε τις ανάγκες των παιδιών, και επιθυμώντας τη διασφάλιση της ομαλής προσαρμογής και των καλύτερων δυνατών συνθηκών φιλοξενίας των παιδιών, μερίμνησε έγκαιρα για τη μεταφορά τους ενώ φρόντισε για τη συνεχή παρουσία μεταφραστών και ψυχολόγων στις κατασκηνώσεις όπως και για την προμήθεια του απαραίτητου ρουχισμού και εξοπλισμού.

Τα παιδιά μπόρεσαν να χαρούν στιγμές ξεγνοιασιάς, να γνωρίσουν νέους και να έρθουν σε επαφή με παλιούς φίλους, αλλά και να συμμετέχουν σε πλήθος αθλητικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων. Οι δύο εβδομάδες πέρασαν και η αυλαία της κατασκηνωτικής περιόδου «έπεσε» πριν από λίγες μέρες με τα παιδιά να έχουν στις αποσκευές τους, αυτή τη φορά, όμορφες εμπειρίες και νέους φίλους.

Η Δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της εταιρείας, η οποία βρίσκεται πίσω από τα brands Stoiximan και Betano. Η Kaizen Gaming προσφέρει με το έργο της θετικό κοινωνικό αποτύπωμα στην Ελλάδα και σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται. Για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που προέκυψε από τον πόλεμο στην Ουκρανία η εταιρία δώρισε επίσης, το Φεβρουάριο του 2022 ,100.000 ευρώ στον Ερυθρό Σταυρό Ρουμανίας. Στόχος ήταν η υποστήριξη των πρώτων κυμάτων προσφύγων που διέφυγαν στη Ρουμανία, μία από τις 10 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η Kaizen Gaming.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter