Χαμογελάει πάνω από τις στάχτες της Πεντέλης με τα τεθωρακισμένα του ο ανέμελος Μητσοτάκης – Οργή στo twitter

Χαμογελάει πάνω από τις στάχτες της Πεντέλης με τα τεθωρακισμένα του ο ανέμελος Μητσοτάκης – Οργή στo twitter

Χαλαρός, ανέμελος και με το… χαμόγελο στα χείλη σαν να πηγαίνει κάποιο ταξιδάκι αναψυχής από αυτά που μας έχει συνηθίσει εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη σημερινή του επίσκεψη στα καμένα στην Πεντέλη, εκεί που δύο μέρες άνθρωποι έβλεπαν τις περιουσίες τους να καίγονται.

Ο πρωθυπουργός και η συνοδεία του- ανάμεσά τους ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης και ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος σε ένα ακόμα επικοινωνιακό σόου εμφανίστηκαν στην Πεντέλη με συνοδεία 15 αυτοκινήτων και 5 τεθωρακισμένων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε αρχικά το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τις καμένες εκτάσεις στο Ντράφι, το Πανόραμα Παλλήνης και στην Ανθούσα.

Όπως και χθες έτσι και σήμερα δε παρέλειψε να αυτοθαυμαστεί τονίζοντας πόσο καλό ήταν το επίπεδο της οργάνωσης και του συντονισμού την ώρα που η οργή των κατοίκων για παραλείψεις και καθυστερήσεις ξεχειλίζει. «Το είπα και χθες το επαναλαμβάνω και σήμερα, ότι αυτό το οποίο κρατώ ως μία θετική εξέλιξη είναι το επίπεδο της οργάνωσης και του συντονισμού μεταξύ όλων των συναρμόδιων φορέων. Τίποτα όμως δεν μπορεί τελικά να υποκαταστήσει την αυτοθυσία των πυροσβεστών και των εθελοντών μας, αυτών που βρίσκονται πραγματικά στην πρώτη γραμμή και νομίζω ότι είδαμε όλοι εικόνες μεγάλης αυτοθυσίας», επισήμανε.

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: «Κρεσέντο αλαζονείας και αυτοθαυμασμού»

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία «στηλίτευσε» τον τρόπο με τον οποίον αντιμετώπισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη το νέο καταστροφικό πέρασμα της φωτιάς από την Πεντέλη.

Συγκεκριμένα, η αξιωματική αντιπολίτευση, με ανακοίνωσή της, υπογραμμίζει ότι ο πρωθυπουργός μετέβη στις πληγείσες περιοχές «με 15 συνοδευτικά και 5 τεθωρακισμένα» οχήματα, σημειώνοντας ότι «κάποιος πρέπει να τον ενημερώσει για το ότι δεν μετέβη σε εμπόλεμη ζώνη, αλλά στην Πεντέλη».

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «υποκριτική ευγνωμοσύνη» από πλευράς πρωθυπουργού, όσον αφορά τους πυροσβέστες, σχολιάζοντας ότι «φέτος τον Νοέμβριο που θα του ζητάνε πάλι ενίσχυση, δε θα βάλει όπως πέρσι τα ΜΑΤ να τους πνίξουν στα χημικά».

Οργή και στο twitter

Οργισμένες είναι και οι αντιδράσεις των χρηστών του twitter οι οποίοι δεν μπορούσαν να μη σχολιάσουν τα χαμόγελα του πρωθυπουργού μπροστά στην εικόνα καταστροφής που προκάλεσε η πύρινη λαίλαπα.

 

 

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter