Χαμός με το T-shirt του Γεράσιμου Σκιαδαρέση: «Κρέοντα γ@@@σαι»

Χαμός με το T-shirt του Γεράσιμου Σκιαδαρέση: «Κρέοντα γ@@@σαι»

Είναι γνωστό το χιούμορ του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και η εύστοχη πολιτική του ματιά που για άλλη μια φορά ξεσήκωσε τους θαυμαστές του.

Ο ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό φωτογραφία κρατώντας ένα T-shirt Bπου πάνω έγραφε «ΚΡΕΟΝΤΑ ΓΑΜΙΕΣΑΙ» στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Και για όσους απορούν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης φέτος πρωταγωνιστούσε στην «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ραπτοτάσιου και ερμήνευε τον ρόλο του αυταρχικού δικτάτορα Κρέοντα.

 

Μετά το χαμό που προκλήθηκε ο ηθοποιός έδωσε τη δική του απάντηση, μέσα από τα social media.

Μεταξύ άλλων τονίζει πως «την σοβαροφάνεια την αντιπαθώ» για να συμπληρώσει πως «προτιμώ την σοβαρότητα και σας βεβαιώ ότι προσέγγισα τον ρόλο με απόλυτη σοβαρότητα».

«Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ωστόσο εγώ έκανα απλά χιούμορ με τον ρόλο μου. Όπως και τόσοι άλλοι στο παρελθόν. Αν εννοείτε ότι λόγω τραγικότητας δεν μπορούμε να αστειευόμεθα, τότε διαφωνώ. Την σοβαροφάνεια την αντιπαθώ. Προτιμώ την σοβαρότητα και σας βεβαιώ ότι προσέγγισα τον ρόλο με απόλυτη σοβαρότητα. Αν άρεσε ή όχι είναι άλλο θέμα. Ωστόσο θεωρώ ότι έχω το δικαίωμα να αυτοσαρκάζομαι όσο και όποτε θέλω» έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter