Χαμός με τον Γιάννη: Ο MVP με τα αδέλφια του στη Νέα Υόρκη, αυτόγραφα και τα… σουβλάκια (Video)

Χαμός με τον Γιάννη: Ο MVP με τα αδέλφια του στη Νέα Υόρκη, αυτόγραφα και τα… σουβλάκια (Video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επισκέφτηκε τη Νέα Υόρκη μαζί με τα αδέλφια του πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για την προετοιμασία της Εθνικής και πήγε στο κατάστημα της Nike στο Σόχο όπου έγινε… χαμός.

Δεκάδες φανς αποθέωσαν τον Γιάννη στο κατάστημα όπου διαφήμιζε το νέο παπούτσι που φέρει την υπογραφή του, μοίρασε αυτόγραφα και μίλησε για τη χρονιά που πέρασε και τον ανέδειξε πολυτιμότερο παίκτη του ΝΒΑ:

“Μόνο η δουλειά σε φτάνει ως εδώ. Ήταν μία απίστευτη σεζόν. Προσπαθώ να απολαύσω κάθε στιγμή έχοντας τα αδέλφια μου στο πλευρό μου”, είπε ο Γιάννης που βγήκε εκτός καταστήματος και τον περίμενε μία έκπληξη αφού μία παρκαρισμένη καντίνα ανήκε σε Έλληνες ομογενείς και ετοίμασαν… τι άλλο, σουβλάκι.

Συνάντησε μάλιστα και τον Μάιλς Πλάμλι που έκανε ποδήλατο γυμνός από τη μέση και πάνω, με τον Γιάννη να ρωτάει τον επί διετία (2015-17) συμπαίκτη του: “Γιατί φίλε είσαι γυμνός; (γέλια)”. Είμαι σε καλή κατάσταση, για αυτό το λόγο, του απάντησε ο Πλάμλι που αποτελεί μέλος μίας οικογένειας τριών αδελφών με συμμετοχή στο ΝΒΑ (Μέισον, Μάρσαλ), όπως κι οι Αντετοκούνμπο (Γιάννης, Θανάσης, Κώστας).

Πηγή: Eurohoops

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter