Χαμός στην Επιτροπή Θεσμών με την επικίνδυνη Βλάχου: «Θα παρακολουθούσα και την ΠτΔ αν πήγαινε να πουλήσει την πατρίδα»

Χαμός στην Επιτροπή Θεσμών με την επικίνδυνη Βλάχου: «Θα παρακολουθούσα και την ΠτΔ αν πήγαινε να πουλήσει την πατρίδα»

Ένταση επικράτησε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας εξαιτίας της αδιανόητης απάντησης της αρμόδιας εισαγγελέα για την ΕΥΠ, Βασιλικής Βλάχου, η οποία ισχυρίστηκε ότι θα μπορούσε να θέσει υπό παρακολούθηση ακόμα και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε την εισαγγελέα με το «βαρύ» βιογραφικό αν η ΕΥΠ μετά από δική της έγκριση μπορεί να παρακολουθήσει «όποιον θέλει». Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η κυνική απάντηση της Β. Βλάχου φέρεται να ήταν η εξής: «Θα παρακολουθούσα και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας αν πήγαινε να πουλήσει την πατρίδα».

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα λόγια της εισαγγελέα προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση τόσο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, αφού η απάντηση της Β. Βλάχου εκλήφθηκε ως έμμεση μομφή για τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Όπως σημειώνουν καλά ενημερωμένες πηγές, οι βουλευτές της αντιπολίτευσης της ζήτησαν να ανακαλέσει, όμως, η ίδια όχι μόνο επέμεινε, αλλά φέρεται να επανέλαβε την επικίνδυνη για τη Δημοκρατία απάντησή της.

Ανέλεγκτη

Νωρίτερα, η προκλητική εισαγγελέας είχε φροντίσει να επαναλάβει ενώπιον της Επιτροπής ότι είναι ανέλεγκτη, με τις απαντήσεις και το ύφος της να οδηγούν -σύμφωνα με τις πληροφορίες του documentonews.gr- τους βουλευτές της αντιπολίτευσης στο συμπέρασμα πως τους… κάνει χάρη και δίνει το «παρών» στη συνεδρίαση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter