Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου: «Ντου» από πολίτες – Καταγγελίες για «φουσκωτούς» και «μπράβους της νύχτας»

Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου: «Ντου» από πολίτες – Καταγγελίες για «φουσκωτούς» και «μπράβους της νύχτας»

Σοβαρά επεισόδια εξελίχθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου όταν πολίτες που αντιδρούν στο ενδεχόμενο εκκαθάρισης της ΔΕΥΑΜΒ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου) προσπάθησαν να πάρουν το λόγο από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, την ώρα που συνεδρίαζε για το μέλλον της Επιχείρησης.

Σεκιουριτάδες μπήκαν μπροστά να προστατέψουν τον πρόεδρο Γιώργο Μουλά, που προήδρευε της συνεδρίασης, ενώ οι πολίτες απαιτούσαν και προσπάθησαν την απομάκρυνση των «φουσκωτών των γυμναστηρίων και των μπράβων της νύχτας» όπως κατήγγειλαν, με αποτέλεσμα να μπουν μέσα στο δημαρχιακό μέγαρο και στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ για να ελέγξουν και να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Η συνεδρίαση διεκόπη και θα συνεχιστεί αύριο στις 9 το πρωί.

Από νωρίς η κατάσταση ήταν ιδιαίτερη τεταμένη αφού το μείζον θέμα ήταν να ληφθεί απόφαση για τη διάλυση και εκκαθάριση της ΔΕΥΑΜΒ «προκειμένου να διασωθεί από χρεοκοπία» λόγω διαιώνισης χρεών από το παρελθόν. Όπως είπε ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος «δεν είμαστε εναντίον των εργαζομένων, αλλά υπάρχει μεγάλη αδικία όταν ο κόσμος πεινάει και είναι άνεργος, μεγάλος αριθμός από τους εργαζόμενους στην ΔΕΥΑΜΒ να παίρνει καθαρά πάνω από 2.000 ευρώ τον μήνα. Πρέπει να μπεί τάξη. Πρέπει ο κόσμος να μάθει την αλήθεια για ποιον λόγο αναγκαζόμαστε να οδηγήσουμε την ΔΕΥΑΜΒ σε εκκαθάριση».

Πηγή φωτό-βίντεο: taxydromos.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter