Χαμός στο Open μεταξύ υποψήφιας της ΝΔ και δημοσιογράφου: «Θέλετε να κάνετε διάγγελμα;» (Video)

Χαμός στο Open μεταξύ υποψήφιας της ΝΔ και δημοσιογράφου: «Θέλετε να κάνετε διάγγελμα;» (Video)

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ της υποψήφιας της ΝΔ, Εβίτας Βαρελά και του δημοσιογράφου Παναγιώτη Στάθη, το πρωί της Πέμπτης στο Open. Η «γαλάζια» υποψήφια ενοχλήθηκε από το γεγονός πως ο δημοσιογράφος της υπέβαλε ερωτήματα και είπε μεταξύ άλλων: «Ήξερα που έρχομαι, δεν μου έκανε καμία εντύπωση ο τρόπος που με αντιμετωπίζετε», κάτι που προκάλεσε να την αντίδραση του δημοσιογράφου που απάντησε σε έντονο ύφος «Θέλετε να βγαίνετε στις εκπομπές να κάνετε διάγγελμα; Θα μας καταγγείλετε κιόλας;»

«Κυρία Βαρελά κάνετε διάγγελμα; Μην κάνετε διάγγελμα…» είπε από την αρχή της κουβέντας ο Παναγιώτης Στάθης στην υποψήφια της ΝΔ η οποία συνέχισε… ακάθεκτη την τοποθέτησή της κάτι που σταδιακά προκάλεσε την αγανάκτηση του Παναγιώτη Στάθη που σήκωσε τα χέρια λέγοντας: «είναι αγένεια αυτό, σας παρακαλώ, μα δεν ακούτε».

Και ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Βαρελά: «Διακόπτετε τους πάντες»

Στάθης: «Είναι δουλειά μου να κάνω ερωτήματα. Αγένεια είναι να σας μιλάνε αυτοί που συντονίζουν την κουβέντα και να μην απαντάτε»

Στη συνέχεια της συζήτησης, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Στάθης, σε μία προσπάθεια να προχωρήσει η κουβέντα και να περάσει σε επόμενο πρόσωπο ο λόγος, επιχείρησε να διακόψει ξανά την κ. Βαρελά και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Βαρελά: «Πάλι δε… τώρα δε μας αρέσει»

Στάθης: «Σε εμάς δεν αρέσει; Έλα Παναγία μου… Τι θα ακούσω ακόμα ο άνθρωπος; Τι θα ακούσω… Σας διακόπτω για να μην ακούγεστε, επίτηδες το κάνω;»

Βαρελά: «Ήξερα που έρχομαι, δεν μου έκανε καμία εντύπωση ο τρόπος που με αντιμετωπίζεται αλλά εντάξει…»

Στάθης: Δεν κατάλαβα. Τι σημαίνει αυτό;

Βαρελά: Αυτό σημαίνει ότι δε με αφήνετε να μιλήσω

Στάθης: Θέλετε να βγαίνετε στις εκπομπές να κάνετε διάγγελμα; Θα μας καταγγείλετε κιόλας; Συγγνώμη, σας παρακαλώ…

Βαρελά: Κύριε Στάθη ελάτε τώρα, θέλω να μπορέσω να ολοκληρώσω μία θέση.

Στάθης: Σας παρακαλώ πολύ…

Δείτε το βίντεο στο 15:10:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter