Χαμός στον ΗΣΑΠ: Οδηγός σταμάτησε το τρένο γιατί ενοχλήθηκε από σκυλί σε βαγόνι (Video)

Χαμός στον ΗΣΑΠ: Οδηγός σταμάτησε το τρένο γιατί ενοχλήθηκε από σκυλί σε βαγόνι (Video)

Τη διακοπή των δρομολογίων του ΗΣΑΠ προκάλεσε το βράδυ της Πέμπτης οδηγός ο οποίος αρνήθηκε να δεχτεί σε βαγόνι επιβάτη που είχε μαζί του σκυλί.

Το σκηνικό διαδραματίστηκε στον σταθμό του Ταύρου, με τον μηχανοδηγό να απαιτεί από τον επιβάτη με το σκυλί να βγουν από το τρένο και να σταματάει το δρομολόγιο μέχρι να έρθει η αστυνομία για να συλλάβει τον επιβάτη.

Πολλοί από τους επιβάτες διαμαρτυρήθηκαν, τόσο για την άρνηση του οδηγού να δεχθεί το σκυλί, όσο και για τη διακοπή του δρομολογίου και την καθυστέρηση που προκλήθηκε.

Ένας από τους επιβάτες κατέγραψε με το κινητό του το σκηνικό, στο οποίο φαίνεται ο άνθρωπος με το σκυλάκι να το κρατά αγκαλιά μέσα στο βαγόνι και να ζητά τη βοήθεια των συνεπιβατών του προκειμένου να μην τον συλλάβουν.

Όπως είπε, μάζεψε το σκυλάκι από τον δρόμο, όπου ζούσε αδέσποτο, και το ονόμασε «Μαύρη».

Πολλοί από τους υπόλοιπους επιβάτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον μηχανοδηγό για τη στάση του, φωνάζοντας ότι το σκυλί δεν ενοχλούσε κανέναν, και ζητώντας να ξεκινήσει άμεσα το δρομολόγιο.

Παρ΄όλα αυτά, το τρένο έμεινε σταματημένο για περίπου ένα τέταρτο.

Η νομοθεσία ορίζει ότι τα μικρά ζώα θα πρέπει να είναι σε κλουβάκι μεταφοράς, πολλοί όμως καταγγέλλουν ότι ο μηχανοδηγός, τηρώντας το γράμμα του νόμου, επέδειξε υπερβάλλοντα ζήλο, καθώς η «Μαύρη» δεν είχε ενοχλήσει κανέναν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter