Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Ξανά μαζί μας το KickassTorrents

Μέλη της “πειρατικής” ιστοσελίδας KickassTorrents, , κατάφεραν να ξαναβούν στον "αέρα", χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι -προς το παρόν, τουλάχιστον- δε παρουσιάζει ορισμένες ελλείψεις.

Από το Σάββατο η πολύ δημοφιλής μηχανή αναζήτησης αρχείων torrent βρίσκεται ξανά σε λειτουργία και είναι πρακτικά πανομοιότυπη με την αρχική εκδοχή της.

Οι άνθρωποι, που επανέφεραν στη ζωή το KickassTorrents, εξηγούν ότι με αυτό τον τρόπο επιθυμούν, μεταξύ άλλων, να προστατέψουν τους χρήστες του Διαδικτύου από κακόβουλα αντίγραφα της ιστοσελίδας, τα οποία έχουν ως στόχο να μοιράσουν malware ή να υποκλέψουν δεδομένα από ανυποψίαστους downloaders, όπως αναφέρεται στο PC Magazine.

"Προκειμένου να προστατέψουμε τα μέλη μας, αποφασίσαμε να θέσουμε ξανά σε λειτουργία το website, διατηρώντας μόνο ασφαλή στοιχεία. Παρότι η προσπάθειά μας πήρε αρκετό χρόνο, θεωρούμε ότι προέχει η ασφάλεια της κοινότητας", αναφέρει η ομάδα.

Βέβαια, αναμένεται νέος γύρος αντιδράσεων από επίσημους φορείς, ενώ οι αρχές, και κυρίως εκείνες των ΗΠΑ, δεν αναμένεται να δουν με καλό μάτι την επαναφορά της ιστοσελίδας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.