Ξανά στο Μαξίμου ο Πάνος Καμμένος

Ξανά στο Μαξίμου ο Πάνος Καμμένος

Μία ακόμη συνάντηση, τη δεύτερη το τελευταίο διάστημα, με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, υπουργό Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικό εταίρο Πάνο Καμμένο, έχει αυτήν την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξη Τσίπρας.

Ο κ. Καμμένος μετέβη στο Μαξίμου αμέσως μετά την ενημέρωση που παρείχε ο ίδιος στα μέλη της Επιτροπής Εξοπλισμών της Βουλής για την αναβάθμιση των 84 αεροσκαφών F-16 της Πολεμικής μας Αεροπορίας, η οποία επικυρώθηκε την περασμένη Δευτέρα και όπου σύμφωνα με πληροφορίες η Αξιωματική Αντιπολίτευση και το ΚΙΝ.ΑΛ. εξέφρασαν αντιρρήσεις για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε.

Χωρίς πάντως οι δύο πλευρές να διαρρέουν κάτι παραπάνω από τη συνάντηση αυτή γίνεται με φόντο τις ομοφοβικές δηλώσεις Κατσίκη και την αντίδραση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την ερώτηση, προς τον κ. Καμμένο, που κατέθεσαν 17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τον εθνοφύλακα και πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής ο οποίος φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη είναι αυτήν την περίοδο οι συνομιλίες Ελλάδος – πΓΔΜ για το ονοματολογικό της τελευταίας με τον κ. Τσίπρα να συναντιέται με τον ομόλογό του Ζόραν Ζάεφ στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής Ε.Ε. – χωρών Δυτικών Βαλκανίων στη Σόφια την ερχόμενη Πέμπτη ενώ αύριο Σάββατο στην Αθήνα θα υπάρξει νέα συνάντηση Νίμιτς, Κοτζιά, Ντιμιτρόφ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter