Ξανά στους δρόμους την Πέμπτη οι εκπαιδευτικοί ενάντια στην υποβάθμιση ειδικοτήτων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν οι εκπαιδευτικοί αύριο Πέμπτη 25/6 στις 19.30 στο Σύνταγμα.Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και την τη Δευτέρα 29/6 στις 11.00 στο Υπουργείο Παιδείας

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Πέμπτη 25/6 στις 19.30 στο Σύνταγμα ενάντια στην υποβάθμιση και τον εξοβελισμό των ειδικοτήτων Κοινωνικών Επιστημών (ΠΕ78), Οικονομίας (ΠΕ80), εκπαιδευτικών Καλλιτεχνικών (Εικαστικών, Μουσικής, Θεατρολογίας), ΠΕ81 (Αρχιτέκτονες, Τοπογράφοι, Πολιτικοί Μηχανικοί, Μηχανικών από τα ΤΕΙ), εκπαιδευτικών ΠΕ88.01 (Γεωπόνοι), εκπαιδευτικών ΠΕ34 (Ιταλικών), ΠΕ04.05 (Γεωλόγοι).

Επίσης τη Δευτέρα 29/6 οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν με νέα συγκέντρωση στις 11.00 το πρωί. έξω από το Υπουργείο Παιδείας. «Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν μαζικά» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΟΛΜΕ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.