Champions League: Πρόκριση στους ομίλους για τον Ολυμπιακό και 32 εκατ. ευρώ στα ταμεία

Champions League: Πρόκριση στους ομίλους για τον Ολυμπιακό και 32 εκατ. ευρώ στα ταμεία

Ο Ολυμπιακός απέκλεισε την Ομόνοια στα πλέι οφ του Champions League, _x000D_
προκρίθηκε για 20η φορά στους χρυσοφόρους ομίλους της διοργάνωσης και _x000D_
ετοιμάζεται να βάλει στο ταμείο του τουλάχιστον 32 εκατ. ευρώ.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν νικήσει 2-0 στο Φάληρο και στη ρεβάνς στο ΓΣΠ της Λευκωσίας απέσπασαν με σχετική άνεση την ισοπαλία (0-0), ενώ είχαν τις ευκαιρίες να αρπάξουν και το «τρίποντο».

Στο 5’ χάθηκε η πρώτη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ελ Αραμπί βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Φαμπιάνο, το τελείωμα όμως δεν ήταν καλό. Στο επόμενο λεπτό ο Μαροκινός έπεσε μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Χουμπότσαν, ο Ισπανός διαιτητής Αντόνιο Ματέου Λαόθ ήταν κοντά στη φάση και έδειξε «παίζεται».

Οι γηπεδούχοι απείλησαν την εστία του Σα στο 11’. Ο Τζιόνης εκτέλεσε κόρνερ και ο Λούφτνερ αστόχησε με κεφαλιά από καλή θέση.

Οι ερυθρόλευκοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 19’. Ο Καμαρά «σέρβιρε» την μπάλα στον Ραντζέλοβιτς κι αυτός με σουτ την έστειλε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 33′ ο Μπα έκανε λάθος εκτίμηση της φάσης, η μπάλα στρώθηκε στον Μποτεάκ, αλλά πριν «εκτελέσει» τον Σα, ο Σεμέδο του πήρε την μπουκιά μέσα από το στόμα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Ομόνοια να απειλεί στο 48’. Ο Μποτεάκ εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Σα.

Ο Ολυμπιακός έχοντας το… μαξιλαράκι του 2-0 του πρώτου αγώνα, προσπαθούσε με ορθόδοξο τρόπο και χωρίς άγχος να φτάσει στο γκολ. Στο 65’ ο Ραντζέλοβιτς δεν κατάφερε να νικήσει τον Φαμπιάνο και στο 68’ πέρασε ανεκμετάλλευτο γύρισμα του Ελ Αραμπί στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας. Στο 82’ ο Μαροκινός έβγαλε πάσα «πάρε – βάλε» στον

Μασούρα, όμως δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

Ο Αντόνιο Ματέου Λαόθ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μποτεάκ, Κούσουλο, Χουμπότσαν, Μπα, Χολέμπας, Ραφίνια, Μπουχαλάκη.

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Λέγιακς, Λούφτνερ, Λανγκ, Χουμπότσαν, Τζιόνης (84’ Σενέ), Βίτορ Γκόμες, Κούσουλος, Μποτεάκ, Ντούρις (70’ Κακουλής), Παπουλής (70’ Ασάντες).

Ολυμπιακος: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά (92’ Καφού), Ραντζέλοβιτς (74’ Μασούρας), Βαλμπουενά (92’ Φορτούνης), Ελ Αραμπί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter