Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Ξαναγύρισε στον Κορυδαλλό ο Τσοχατζόπουλος

Στις φυλακές Κορυδαλλού επέστρεψε ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος νοσηλεύτηκε φρουρούμενος για περίπου δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο Αττικό, εξαιτίας υποτροπής φλεβικής θρόμβωσης δεξιού σκέλους.

Το νοσοκομείο έδωσε εξιτήριο την Παρασκευή στον καταδικασμένο σε 20ετή κάθειρξη πρώην υπουργό, για τον οποίο πριν λίγες ημέρες το Πενταμελές Εφετείο αποφάσισε ότι δεν πρέπει να βγει από την φυλακή, απορρίπτοντας την τέταρτη αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του.

Το δικαστήριο είχε δεχθεί ότι τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο 77χρονος πρώην υπουργός μπορούν να αντιμετωπιστούν αν και κρατούμενος και ότι η παραμονή του στην φυλακή δεν θα οδηγήσει σε ανεπανόρθωτη βλάβη.

Στις επόμενες συνεδριάσεις του Πενταμελούς Εφετείου, που εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση παράνομων αμοιβών του πρώην υπουργού από την αγορά των υποβρυχίων και των TOR M1, αναμένεται να απολογηθεί η σύζυγος του κ. Τσοχατζόπουλου. Η απολογία της κ. Σταμάτη ενδέχεται να ξεκινήσει στην αυριανή δικάσιμο ή σε επόμενη, αν δηλωθεί ότι δεν είναι σε θέση να απολογηθεί. Σε αυτήν την περίπτωση το δικαστήριο θα προχωρήσει με την απολογία του πρώην διευθυντή Εξοπλισμών του ΥΠΕΘΑ, Ιωάννη Σμπώκου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.