Ξανάρχισε η δίκη για το «Κοριόπολις»

Ξανάρχισε σήμερα το πρωί στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη για το περιβόητο «Koriopolis», το σκανδάλο δηλαδή των «στημένων» αγώνων του 2011, με την κατάθεση τριών μαρτύρων, δύο αστυνομικών και ενός υπαλλήλου του ΣΔΟΕ.

Ο πρώτος αστυνομικός ήταν εκείνος που είχε μετάσχει σε έρευνα στο σπίτι του κατηγορούμενου Αχιλλέα Μπέου (ζήτησε «την απομαγνητοφώνηση όλων των συνομιλιών που κατέγραψε η ΕΥΠ και όχι μόνο το 20% όπως συμβαίνει τώρα»). Ο δεύτερος αστυνομικός ήταν αυτός που είχε δεχθεί τις καταγγελίες για «στημένους» αγώνες αλλά και για παράνομα στοιχήματα τριών εκ των κατηγορουμένων (Δημόπουλος, Ζαβαντίας, Καρακούλιας) στο αστυνομικό τμήμα Παλαιού Φαλήρου Ο έτερος μάρτυρας, υπάλληλος του ΣΔΟΕ, κατέθεσε σχετικά με τις έρευνες που έγιναν στους τραπεζικούς λογαριασμούς όσων κατηγορούνται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 19 του μήνα με τις καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και οι δημοσιογράφοι Κυριάκος Θωμαΐδης, Φέρρυ Μπατζόγλου και Μπάμπης Κατσούλης.

Ετικέτες