Χανιά: Εγκεφαλικά νεκρός ο 12χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα

Χανιά: Εγκεφαλικά νεκρός ο 12χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα

Ένα θαύμα περιμένουν πια οι γονείς του 12χρονου αγοριού που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του την περασμένη Κυριακή από την θάλασσα στη Γεωργιούπολη στα Χανιά. Οι εξελίξεις είναι δυστυχώς δραματικές, καθώς σύμφωνα με τον διοικητή του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου όπου νοσηλεύεται το παιδί, το αγόρι είναι εγκεφαλικά νεκρό.

Όπως είπε στην ΕΡΤ ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης η κλινική κατάσταση του παιδιού είναι πολύ βαριά και τα τεστ που έγιναν έδειξαν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρό.

Οι γονείς του παιδιού έχουν ενημερωθεί για τις εξελίξεις, ωστόσο, εξακολουθούν να ελπίζουν ως την ύστατη στιγμή σε ένα θαύμα.

Η τραγική ιστορία ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής, όταν το 12χρονο παιδί ανασύρθηκε από ναυαγοσώστη χωρίς τις αισθήσεις του στην παραλία της Γεωργιούπολης. Αμέσως δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες των ναυαγοσωστών και των διασωστών του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Το αγόρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί το διασωλήνωσαν και έκριναν ότι έπρεπε εσπευσμένα να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ, όπως και έγινε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter