Χανιά: Φαρμακοποιός εισέβαλε στο «Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο» ζητώντας πίσω είδη από δωρεά

Χανιά: Φαρμακοποιός εισέβαλε στο «Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο» ζητώντας πίσω είδη από δωρεά

Ένα_x000D_
απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα στο Κοινωνικό Ιατρείο –_x000D_
Φαρμακείο Αλληλεγγύης Χανίων, στην Πλατεία Κολοκοτρώνη. 

Λίγο πριν τις 8, στον χώρο εισέβαλε μαινόμενη φαρμακοποιός της πόλης, συνοδευόμενη από την κόρη της (επίσης φαρμακοποιό) και την δικηγόρο τους, ζητώντας να τους δοθούν πίσω κάποιες προθήκες φαρμάκων που -όπως υποστήριζαν- τους ανήκουν και έχουν καταλήξει εκεί με παράνομη δωρεά.

Οι εθελόντριες που βρίσκονταν στο ιατρείο, τους εξήγησαν πως δεν γνωρίζουν το θέμα και ούτε μπορούν να τις εξυπηρετήσουν και τις παρέπεμψαν στον πρόεδρο, Μανώλη Φραγκάκη, ο οποίος απουσίαζε εκείνη την ώρα. Η φαρμακοποιός επέμεινε, φωνάζοντας πως οι συγκεκριμένες βιτρίνες είναι κρυστάλλινες, έχουν αξία που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ και αφαιρέθηκαν από το φαρμακείο της όταν της έγινε έξωση λόγω μη καταβολής ενοικίων. Όπως υποστήριζε, ο ιδιοκτήτης του χώρου χωρίς να έχει εντολή για κατάσχεση, μετά την έξωση «άδειασε» νύχτα όλο το φαρμακείο και δώρισε τον εξοπλισμό, τα φάρμακα και τα ορθοπεδικά είδη, για να την εκδικηθεί. Ισχυριζόταν μάλιστα ότι υπάρχει δικαστική απόφαση που την δικαιώνει. Το συμβάν έληξε λίγη ώρα μετά, με την επέμβαση της Αστυνομίας.

Μιλώντας στο zarpanews.gr ο κ. Φραγκάκης, τόνισε πως η δωρεά έχει γίνει με νόμιμο και διαφανή τρόπο, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και ότι υπάρχουν όλα τα σχετικά παραστατικά ενώ διέψευσε την ύπαρξη δικαστικής απόφασης για το αντίθετο. «Παρόλα αυτά, έχουμε όλη την καλή διάθεση να υποστηρίξουμε την κυρία, δίνοντάς της τις βιτρίνες που ζητά. Της εξηγήσαμε ότι αυτό μπορεί να γίνει με τη μορφή δωρεάς προς το πρόσωπό της όμως δεν το δέχεται και μας ζητά να υπογράψουμε ότι είμαστε κλεπταποδόχοι», προσθέτει. Τέλος, σημειώνει πως η δωρεά αφορούσε μόνο τις προθήκες και όχι φάρμακα, καθώς μέχρι να ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, αυτά είχαν λήξει.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter