Χανιά: Με δέλεαρ παιχνιδομηχανή και 700 ευρώ άγνωστος προσπάθησε να απαγάγει δύο παιδιά – Έρευνα μετά την καταγγελία

Χανιά: Με δέλεαρ παιχνιδομηχανή και 700 ευρώ άγνωστος προσπάθησε να απαγάγει δύο παιδιά – Έρευνα μετά την καταγγελία

Άγνωστος προσέγγισε δύο παιδιά και δελεάζοντάς τους με διάφορους τρόπους προσπάθησε να τα πείσει να τον ακολουθήσουν – Σε συναγερμό η διεύθυνση του σχολείου και η αστυνομία

Μια ανατριχιαστική καταγγελία έκανε μια μητέρα στα Χανιά, ενημερώνοντας την αστυνομία αλλά και τη διεύθυνση σχολείου των Χανίων, ότι ενας άγνωστος άντρας προσπάθησε με διάφορους τρόπους να δελεάσει δύο παιδιά για να τον ακολουθήσουν.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, τη στιγμή που τα δυο παιδιά προχωρούσαν προς τη στάση του λεωφορείου, ένα αυτοκίνητο χρώματος μπεζ, χωρίς πινακίδες, με σπασμένα και επικαλυμμένα με εφημερίδες, τζάμια, τα προσέγγισε, με τον οδηγό να τους λέει ότι τον έστειλε ο πατέρας τους. Στη συνέχεια προσπάθησε, λέγοντας τους οτι έχει ένα play station 5 και 700 ευρώ, να τα δελεάσει να τον ακολουθήσουν. Το ένα από τα δύο παιδιά, αντέδρασε πετώντας στον άγνωστο το φρούτο που κρατούσε στα χέρια του και στη συνέχεια μαζί με τον συμμαθητή του έτρεξαν προς τα προπορευόμενα παιδιά.

Όταν η μητέρα ενημερώθηκε για το περιστατικό επικοινώνησε τόσο με τη διεύθυνση του σχολείου όσο και με αστυνομικούς της ασφάλειας, καταγγέλοντας τα όσα της εξιστόρησαν οι ανήλικοι μαθητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες, συγκεντρώνοντας μαρτυρίες προκειμένου να εξακριβώσουν αρχικά αν ευσταθεί η καταγγελία και στη συνέχεια να φτάσουν στα ίχνη του αγνώστου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter