Χανιά: Μεγάλη επιχείρηση με εθελοντές και drones για την 29χρονη Γαλλίδα που αγνοείται στα Χανιά (Photos)

Φωτογραφία: Flashnews.gr

Δεκάδες διασώστες «χτενίζουν» σπιθαμή προς σπιθαμή ολόκληρη την περιοχή μεταξύ του ακρωτηρίου Κριός και του Λαφονησιού στους Δήμους Καντάνου Σελίνου και Κισσάμου αναζητώντας κάποιο ίχνος της 29χρονης Γαλλίδας η εξαφάνιση της οποίας δηλώθηκε το βράδυ της Τρίτης στις αρχές.

Από στεριάς, πυροσβέστες, αστυνομικοί και εθελοντές ερευνούν όλη την έκταση του πεζοπορικού μονοπατιού που συνδέει τον Κριό με το Λαφονήσι καθώς το αυτοκίνητο της κοπέλας εντοπίστηκε στον Κριό, ενώ στην τελευταία επικοινωνία που είχε από το κινητό της με μια φωτογραφία την οποία ανάρτησε σε ομάδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης «δήλωνε» πως ήταν στο Λαφονήσι.

Η 29χρονη που έκανε διακοπές μόνη της στα Χανιά, πήγε με αυτοκίνητο μέχρι τον Κριό, όπου το άφησε και συνέχισε με πεζοπορία στο Λαφονήσι ενώ να σημειωθεί πως σε κείμενο το οποίο είχε γράψει στην φωτο από το Λαφονήσι ανέφερε πως περπατούσε τρεις ώρες.

Να σημειωθεί πως οι έρευνες γίνονται και από αέρος με τρία drones, ένα της Πυροσβεστικής Χανίων, ένα εθελοντή από την Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Παλαιόχωρας και ένα των Σαμαρειτών απο την Κίσαμο, με σκάφος του Λιμενικού από την Παλαιόχωρα, ενώ συμμετέχει και σκύλος από την εθελοντική Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών και μέλη του Ερυθρού Σταυρού Κισάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενδέχεται να ερευνήσει και το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας που βρίσκεται στα Χανιά.

Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε και στην περιοχή του Κεδρόδασους, όπου διαμένουν αρκετοί κατασκηνωτές, ενώ στις έρευνες συμμετέχει και ο προιστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Χανίων Γιάννης Βερυκοκίδης.

Υπενθυμίζεται πως κινητοποίηση ξεκίνησε μετά την ενημέρωση των γαλλικών και στην συνέχεια των ελληνικών αρχών, από τους γονείς της 29χρονης που είναι στην Γαλλία, οι οποίοι ανησύχησαν καθώς δεν είχαν νέα της.

Πηγή: Flashnews.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter