Χανιά: Πατέρας καταγγέλλει ότι οδηγός του ΚΤΕΛ κατέβασε τον 15χρονο γιο του από το λεωφορείο για… 10 λεπτά

Χανιά: Πατέρας καταγγέλλει ότι οδηγός του ΚΤΕΛ κατέβασε τον 15χρονο γιο του από το λεωφορείο για… 10 λεπτά

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλλει ο πατέρας ενός 15χρονου στο Zarpanews.gr.

Όπως αναφέρει ο πατέρας, το παιδί του έπεσε «θύμα» της στάσης οδηγού του υπεραστικού ΚΤΕΛ Χανιά-Πλατανιάς, για… 10 λεπτά του ευρώ.

Όπως κατήγγειλε, εμφανώς ταραγμένος στο Zarpanews.gr, ο πατέρας του 15χρονου, το παιδί αφού τελείωσε γύρω στις 12.30 της Πέμπτης την προπόνησή του στο άθλημα που κάνει, πήρε από το Δαράτσο το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανιά-Πλατανιά για να πάει να βοηθήσει τον πατέρα του στο μαγαζί, που διατηρεί στον Πλατανιά.

Στην τσέπη όμως, αντί για 2,10 ευρώ, που κοστίζει το ακριβές αντίτιμο του εισιτήριου για Πλατανιά, με το νερό που αγόρασε, δεν υπολόγισε σωστά και έμειναν στην τσέπη μόλις 2 ευρώ.

Επιβιβαζόμενος λοιπόν στο ΚΤΕΛ, ο οδηγός-εισπράκτωρ, εξαντλώντας πεισματικά κάθε όριο… επαγγελματισμού, του είπε σε αυστηρό ύφος πως με 2 ευρώ, θα τον κατεβάσει, μια στάση νωρίτερα(!) από τον Πλατανιά, στην τελευταία δηλαδή στάση Αγίας Μαρίνας, όπως κατήγγειλε ο πατέρας στο Zarpanews.gr

Ο ανήλικος, χαμηλών τόνων όπως τον περιγράφει ο πατέρας του, δεν έφερε αντίρρηση, ενώ ουδείς συνεπιβάτης αντέδρασε σε όλη αυτή τη σκηνή, αφού στην πλειοψηφία τους ήταν τουρίστες.

Έτσι ο 15χρονος, που πάσχει και από αλλεργικό άσθμα, κατέβηκε αναγκαστικά μία στάση νωρίτερα και περπάτησε περίπου 1,5-2 χιλιόμετρα κάτω από τον καυτό ήλιο για να φτάσει στον Πλατανιά.

Μόλις ο γιος ενημέρωσε τον πατέρα για το συμβάν, εκείνος προσπάθησε να επικοινωνήσει με τα ΚΤΕΛ για να αναφέρει το γεγονός. Όμως που του είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί του, το τηλέφωνό του ταραγμένου πατέρα, που περίμενε να ακούσει απλά ένα “συγγνώμη” δεν χτύπησε ποτέ.

Πηγή: Zarpanews.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter