Χανιά: Προφυλακιστέος ο φρουρός για το δέμα με τα ναρκωτικά

Χανιά: Προφυλακιστέος ο φρουρός για το δέμα με τα ναρκωτικά

Προφυλακίστηκε ο εξωτερικός φρουρός που πέταξε δέμα με ναρκωτικά στις φυλακές Αλικαρνασσού. Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της 21ης Ιανουαρίου 2025. Το δέμα περιείχε περισσότερα από 250 γραμμάρια χασίς σε μορφή σοκολάτας, 20 γραμμάρια κοκαΐνη, τρία αλκοολούχα ποτά και πέντε συσκευές ηλεκτρονικού τσιγάρου, μίας χρήσης.

Ο 46χρονος δράστης ταυτοποιήθηκε μετά από πολύμηνη έρευνα. Σύμφωνα με το cretapost.gr, μετά το τέλος της απολογίας του ο ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα αποφάσισε την προφυλάκισή του.

Τέλος, διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: «Η κατρακύλα της χώρας στο επίπεδο της ελευθερίας του Τύπου φέρει την υπογραφή της κυβέρνησης»

Ο Δένδιας τηλεφωνεί στον Χέγκσεθ την ώρα που το Μαξίμου μετρά λομπίστες

Κυβερνητικές κυβιστήσεις: Από το «δεν καταργείται η πανεπιστημιακή αστυνομία» στην παραδοχή της αποτυχίας

Ο Σκανδαλίδης κατά της μονιμότητας στο Δημόσιο – «Νερό στο μύλο της κυβέρνησης», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Η Χάρις Αλεξίου στο Docville την Κυριακή μαζί με το Documento

 

Ετικέτες

Documento Newsletter