Χανιά: Σε κοντέινερ εμπορευμάτων αντί για τάξεις θα γίνονται τα εργαστήρια για τους μαθητές του ΕΠΑΛ Κισάμου (Photos)

Χανιά: Σε κοντέινερ εμπορευμάτων αντί για τάξεις θα γίνονται τα εργαστήρια για τους μαθητές του ΕΠΑΛ Κισάμου (Photos)

Σε κοντέινερ σαν αυτά που μεταφέρουν εμπορεύματα στα πλοία θα κάνουν τα εργαστήριά τους οι μαθητές του ΕΠΑΛ Κισάμου.

Κοντέινερ από αυτά που μεταφέρουν εμπορεύματα στα καράβια, τοποθετήθηκαν στο μέρος που θα στεγάσει τους μαθητές του ΕΠΑΛ Κισάμου.

Οι «άστεγοι» λόγω σεισμού μαθητές και καθηγητές του ΕΠΑΛ όπως όλα δείχνουν θα κληθούν να κάνουν τα εργαστήριά τους στα συγκεκριμένα κοντέινερ, αφού δύο από αυτά έφτασαν μαζί με τις 27 προκάτ αίθουσες που θα στεγάσουν τους μαθητές. 

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων, Αντώνης Τσαλαπάκης σε ανάρτησή του στα social media:

«Αυτό είναι το όραμα της Δημοτικής αρχής της Κισάμου και του προέδρου της Δευτεροβαθμιας σχολικής επιτροπής για τα παιδιά μας. Σε κοντέινερ καραβιού θα στεγαστούν τα εργαστήρια του ΕΠΑΛ. Αν τα συγκεκριμένα έχουν τις ίδιες πιστοποιήσεις με τις προκάτ αίθουσες που έστειλε το υπουργείο να τις δώσουν δημόσια. Μάνο ντροπή θα έπρεπε να νιώθουν αυτοί που παίρνουν έστω και προσωρινά τέτοιες αποφάσεις για τους μαθητές των σχολείων.

Αν ο δήμος με τους τρεις μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς της Κρήτης δεν έχει κονδύλια για την επίλυση των έκτακτων κτιριακών προβλημάτων ας ρωτήσει άλλους δήμους που με μικρότερους πόρους δείχνουν μεγαλύτερη ευαισθησία και ενδιαφέρον στην νεα γενιά.

Περιμένουμε από τον Αντιδημαρχο Παιδειας Γιώργο Χαχλάκη να παρέμβει. Η απόφαση του Προέδρου της Δευτεροβαθμιας σχολικής επιτροπής και του Διευθυντή του ΕΠΑΛ ειναι σε παντελώς λάθος κατεύθυνση».

https://www.facebook.com/antonis.tsalapakis/posts/1479387185602104

Αυτο ειναι το όραμα της Δημοτικής αρχης της Κισάμου και του προέδρου της Δευτεροβαθμιας σχολικης επιτροπής για τα…

Gepostet von Antonis Tsalapakis am Samstag, 5. September 2020



Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter