Χανιά: Σοκάρουν οι καταθέσεις των κοριτσιών για τον 57χρονο καθηγητή – «Είχαμε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή όταν ήμουν 13 χρονών»

Χανιά: Σοκάρουν οι καταθέσεις των κοριτσιών για τον 57χρονο καθηγητή – «Είχαμε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή όταν ήμουν 13 χρονών»

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες στην υπόθεση ασέλγειας του καθηγητή στα Χανιά εις βάρος ανήλικων μαθητριών. Οι παθούσες, σοκάρουν με όσα είπαν στις καταθέσεις τους.

Ο 57χρονος καθηγητής Φυσικής και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου στα Χανιά βρίσκεται προφυλακισμένος κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκων και κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια.

«Είχαμε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή όταν ήμουν 13 χρονών» φέρεται να υποστηρίζει η κοπέλα σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ και της εκπομπής “Μαζί σου”. Εκείνη την περίοδο ο καθηγητής κατάφερε να πλησιάσει την κοπέλα και να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. “Κάπου προς τα τέλη α’ γυμνασίου προς β’ γυμνασίου άρχισαν τα αγγίγματα, τα οποία επεκτάθηκαν σε όλο το σώμα. Αυτά γινόντουσαν πριν το μάθημα, καθώς εκείνος της έλεγε να πηγαίνει νωρίτερα για κάνουν ιδιαίτερο. Σύμφωνα με τη κοπέλα, προχώρησαν και σε ολοκληρωμένη πράξη, σταδιακά, ενώ εκείνος κάθε φορά προχωρούσε ένα βήμα μέχρι που έγινε η διείσδυση στον καναπέ του φροντιστηρίου.

“Ναι, είχα ολοκληρωμένη σχέση με μία μαθήτριά μου”

“Ναι, είχα σεξουαλικές επαφές με δύο από τις καταγγέλλουσες, μόνο όμως αφότου ενηλικιώθηκαν” υποστηρίζει ο καθηγητής. «Αποδέχομαι ότι είχα ολοκληρωμένες σεξουαλικές επαφές με δύο από τις καταγγέλλουσες, αφού όμως είχαν ενηλικιωθεί και με απόλυτο σεβασμό στις επιθυμίες τους. Με τη μία συνευρισκόμουν επί περίπου δύο χρόνια. Όσα περιέχονται στις υπόλοιπες καταθέσεις είναι ψευδή και υπερβολικά», δήλωσε στην κατάθεσή του ο καθηγητής. “Δύο από τις κοπέλες είχαν ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ τους” προσθέτει ενώ καταγγέλλει πως έχει πέσει θύμα σκευωρίας.

Πάντως, την συνήθη πρακτική του να αγγίζει τα κορίτσια και να “ανοίγει” συζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου, επιβεβαιώνουν και οι άλλες καταγγέλλουσες ενώ μια από αυτές τονίζει πως μπαίνοντας στο φροντιστήριο ένα απόγευμα, τον είχε δει γυμνό μέσα σε μία αίθουσα.

Πηγή: Zarpanews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter