Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Χανιά: «S.O.S» - Μια ξεχωριστή ταινία από μαθητές (Video)

Με μια νέα ξεχωριστή ταινία με τίτλο: “S.O.S.” το 2ο Γυμνάσιο Χανίων συμμετέχει στον 3ο Διεθνή Διαγωνισμό μαθητικών ταινιών μικρού μήκους του Υπουργείου Παιδείας καθώς και στο 9ο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών “Πάμε Σινεμά”.

Όπως σημειώνει ο διευθυντής του σχολείου και υπεύθυνος της κινηματογραφικής ομάδας, Αντώνης Αθανασάκης, «πρόκειται για τη νέα ταινία της κινηματογραφικής ομάδας του σχολείου μας σε συνεργασία με το κινηματογραφικό εργαστήρι και τον Θοδωρή Θωμαδάκη. Φέτος, μετά από πέντε συνεχή χρόνια λειτουργίας της κινηματογραφικής μας ομάδας, νομίζω ότι φτάσαμε σε υψηλά επίπεδα ωριμότητας και έτσι δημιουργήσαμε μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή ταινία. Σκοπός μας είναι να προβληματιστούμε από την συνεχώς αυξανόμενη χρήση και εξάρτηση από το κινητό τηλέφωνο και τους υπολογιστές και τους κινδύνους που αυτή ενέχει ως προς την αλλοίωση της ουσιαστικής επικοινωνίας και την απομόνωσης από την πραγματική ζωή».

Πηγή: haniotika-nea.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.