Χανιά: Σπείρα εξαπατούσε ηλικιωμένους μέσω γραφείου συνοικεσίων

Χανιά: Σπείρα εξαπατούσε ηλικιωμένους μέσω γραφείου συνοικεσίων

Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η υπόθεση που φαίνεται πως εμπλέκει αρκετούς εξαπατημένους πολίτες, από Χανιώτικη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στα εργασιακά και έχει γραφεία στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του zarpanews.gr, οι αστυνομικές υπηρεσίες διεξάγουν οργανωμένη επιχείρηση που εστιάζει σε ένα γραφείο ευρέσεως εργασίας -σύμφωνα με την επωνυμία- με γραφεία στο κέντρο των Χανίων. Η προανάκριση που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, διερευνά την οικονομική απάτη και την απόσπαση μεγάλων χρηματικών ποσών από Χανιώτες, που απευθύνονταν στην επιχείρηση κατά το παρελθόν.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία η επιχείρηση πέραν της ευρέσεως εργασίας, φαίνεται πως παρείχε υπηρεσίες συμβουλευτικής πληροφόρησης για εργασιακά ζητήματα ενώ διατηρούσαν ακόμα και γραφείο γνωριμιών-συνοικεσίων στα προσφερόμενα.

Για το τελευταίο μάλιστα φαίνεται πως έχουν γίνει δεκάδες καταγγελίες για εξαπάτηση, όπου ηλικιωμένοι χρεώνονταν με μεγάλα ποσά έναντι προσφοράς “συντροφιάς” από γυναίκες του γραφείου, που προσφέρονταν ως σύντροφοι.

Στην υπόθεση εξετάζονται αρκετές καταγγελίες ανυποψίαστων πολιτών που πλήρωναν υπέρογκα τις αμοιβές για να ζευγαρώσουν.

Την υπόθεση χειρίζονται προσεκτικά οι αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες Χανίων, σχετικά με το ποιοι εμπλέκονται πίσω από την υπόθεση που φαίνεται να έχει και επιπλέον προεκτάσεις.

Πηγή: zarpanews.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter