Χανιά: Συνελήφθη ο γονέας που χτύπησε καθηγητή σε αυλή σχολείου

Χανιά: Συνελήφθη ο γονέας που χτύπησε καθηγητή σε αυλή σχολείου

Στην σύλληψη του γονέα, που σήμερα το πρωί βιαιοπράγησε σε βάρος εκπαιδευτικού του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές των Χανίων μετά και από την κατάθεση μήνυσης σε βάρος του από το θύμα της επίθεσης

Για το περιστατικό που συνέβη το πρωί στην αυλή του σχολείου, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση ο σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου.

Σε κοινή τους ανακοίνωση. οι διευθυντές όλων των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Χανίων καταδικάζουν το συμβάν, ζητώντας προστασία από τέτοιου είδους περιστατικά.

Στην ανακοίνωσή του Συλλόγου Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου αναφέρονται τα εξής για το περιστατικό:

Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου σήμερα 14/09/2020 καταγγέλλει και καταδικάζει την αναίτια και βίαιη σωματική και λεκτική επίθεση γονέα εναντίον συναδέλφου του σχολείου μας , η οποία έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο κατά την προσέλευση των μαθητών για τον αγιασμό.

Συνεπεία του άνωθεν συμβάντος, ο συνάδελφος μετέβη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το γεγονός συνέβη λόγω της άρνησης του γονέα να συμμορφωθεί προς τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας δε θα ανεχθεί τέτοιες βίαιες συμπεριφορές και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατέψει τα μέλη του με κάθε νόμιμο και δίκαιο μέσο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter