Χανιά: Τα προβλήματα στο δήμο με ένα “κλικ” στο κινητό!

Χανιά: Τα προβλήματα στο δήμο με ένα “κλικ” στο κινητό!

Μία νέα εφαρμογή για «έξυπνα» κινητά με τίτλο «Δημότης Χανίων», εφαρμόζει ο δήμος της πόλης. 

Μέσα από αυτήν την εφαρμογή οι δημότες και οι επισκέπτες των Χανίων έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν προβλήματα που σχετίζονται με την εικόνα της πόλης, να τα φωτογραφίζουν και στη συνέχεια να τα αποστέλλουν μέσω μηνύματος στις υπηρεσίες του δήμου.

«Δίνουμε ένα δικαίωμα στον κάθε πολίτη να παρέμβει σε αυτό που τον απασχολεί» δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, επισημαίνοντας ότι μέσα από αυτήν τη διαδικασία οι υπηρεσίες του δήμου ανταποκρίνονται γρηγορότερα και με πιο αποτελεσματικό τρόπο. «Είναι μία εφαρμογή που έχει αξία για την καθημερινότητα όλων μας» πρόσθεσε ο κ. Βάμβουκας.

Η εφαρμογή λειτουργεί από το καλοκαίρι στον Δήμο Χανίων, ο οποίος από σήμερα ξεκινά μία μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών για αυτήν. Μέχρι στιγμής οι υπηρεσίες του δήμου έχουν δεχτεί περισσότερα από 500 μηνύματα πολιτών που αφορούν προβλήματα, τα οποία οι ίδιοι κατέγραψαν σε διάφορα σημεία της πόλης.

Για να κατεβάσετε στο κινητό ή στη φορητή συσκευή σας την εφαρμογή “Δημότης Χανίων” εύκολα, άμεσα, 24 ώρες το 24ωρο επιλέξτε:

Για AppStore (iOS):ΕΔΩ

Για Google Play (Android): ΕΔΩ

Πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter