Χανιά: Τουρίστες κλείδωσαν το μωρό στο ΙΧ και πήγαν βόλτα – Έσπασαν το τζάμι οι αστυνομικοί (Video)

Χανιά: Τουρίστες κλείδωσαν το μωρό στο ΙΧ και πήγαν βόλτα – Έσπασαν το τζάμι οι αστυνομικοί (Video)
Φωτογραφία: Parakritika.gr

Απίστευτο μοιάζει το περιστατικό που σημειώθηκε στα Χανιά, όταν γονείς άφησαν το μωρό τους στο αυτοκίνητο και πήγαν… βόλτα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το ζευγάρι από την Ιαπωνία, κλείδωσε στο αυτοκίνητο το μωρό στην περιοχή του παλιού Ξενία στη δυτική τάφρο στα Χανιά και έκανε βόλτα στο Ενετικό Λιμάνι με το άλλο τους παιδί… Ωστόσο, όταν περαστικοί άκουσαν το κλάμα του μωρού από το αυτοκίνητο περίπου στις 20:30, την Κυριακή, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Επί τόπου έσπευσε η Αστυνομία και, αφού έσπασαν το παράθυρο, έβγαλαν έξω το μωρό που κινδύνευε από θερμοπληξία, σώζοντας έτσι τη ζωή του.

Μετά από λίγο έφτασαν στο σημείο και οι γονείς του και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Ξανθουδάκης, Πρόεδρος αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων μίλησε στον ΑΝΤ1 και περιέγραψε το περιστατικό αναφέροντας πως ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί παρενέβησαν άμεσα σπάζοντας το τζάμι και έβγαλαν το μωρό από το αυτοκίνητο. «Οι αστυνομικοί είδαν μέσα σε ένα κλειδωμένο αυτοκίνητο, ένα μωρό που έκλαιγε. Κλειστά παράθυρα, όλα κλειστά, και με 35 βαθμούς που είχε έξω όπως καταλαβαίνετε αν δεν παρενέβαιναν άμεσα οι συνάδελφοί μου ίσως το μωρό να ήταν νεκρό».

Όπως είπε οι γονείς, που ήταν από την Ιαπωνία, «όταν πήγαν οι αστυνομικοί και τους μίλησαν, δεν μίλησαν, έμειναν άφωνοι, με επιφύλαξη σαν να μη συνέβαινε τίποτα».

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter