Χανιά: Ώρες αγωνίας – Αναζητούν την 18χρονη Μαριάννα – Το περίεργο σημείωμα που άφησε στους γονείς της

Χανιά: Ώρες αγωνίας – Αναζητούν την 18χρονη Μαριάννα – Το περίεργο σημείωμα που άφησε στους γονείς της

Ένα μαρτύριο αγωνίας βιώνει η οικογένεια μιας νεαρής κοπέλας από τα Χανιά που έχει εξαφανιστεί από χθες το βράδυ.

Πρόκειται για τη Μαριάννα Ράλλη η οποία πριν από λίγο καιρό έκλεισε τα 18 της χρόνια.

Την τελευταία φορά που η κοπέλα μίλησε με τους οικείους της ήταν χθες βράδυ όταν συγκεκριμένα μίλησε με τον πατέρα της και από τη μεταξύ τους στιχομυθία τίποτα δεν έδειχνε για τις προθέσεις της κοπέλας να εξαφανιστεί.

Μέσα σε λίγα λεπτά, μόλις η κοπέλα έμεινε μόνη, άνοιξε την πόρτα και έφυγε αφήνοντας ένα σημείωμα στους γονείς της στο οποίο ανέφερε ότι φεύγει, να μην επικοινωνήσουν μαζί της και κάποια στιγμή η ίδια θα επικοινωνούσε μαζί τους.

Οι γονείς της αγνοούν από εκείνη τη στιγμή την τύχη της.

Όπως είπε ο πατέρας της κοπέλας στο Flashnews.gr, η αγωνία τους για το παιδι τους είναι μεγαλύτερη όχι μόνο γιατί δεν γνωρίζουν πού βρίσκεται αλλά γιατί το τελευταίο χρονικό διάστημα φέρεται η 18χρονη να επικοινωνούσε μέσω ίντερνετ με κάποιον άγνωστο άνδρα, τον οποίο ήθελε να φύγει για να συναντήσει. Κάτι που είχε πει στους γονείς της οι οποίοι όμως δεν ήταν θετικοί καθώς κανείς δεν ήξερε ποιος ήταν ο άνδρας αυτός και αν ήταν πραγματικά αυτός που δήλωνε στο ίντερνετ. Αυτό είναι που προκαλεί και τη μεγαλύτερη ανησυχία στην οικογένεια.

Ο πατέρας της μας είπε χαρακτηριστικά ότι μπορεί η κόρη του να ειναι ενήλικη μόλις 18 ετών, ωστόσο αγωνιούν μήπως συναντήθηκε με τον άγνωστο άνδρα του ίντερνετ για τον οποίο δεν γνωρίζουν κανένα στοιχείο, ποιος είναι πραγματικά, αν είναι ακίνδυνος ή επικίνδυνος.

Η οικογένεια κάνει έκκληση στην ίδια την κόρη τους και σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τους ίδιους ή τις αρχές για να μπει τέλος στο μαρτύριο αγωνίας που περνούν.

Η υπόθεση δηλώθηκε στην αστυνομία ενώ οι φωτογραφίες και τα στοιχεία δόθηκαν στο Flashnews.gr από την ίδια την οικογένεια προς δημοσιοποίηση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter