Ξάνθη – ΑΕΚ: Ισοπαλία και στις αποβολές

Ξάνθη – ΑΕΚ: Ισοπαλία και στις αποβολές

Οι αποβολές μονοπώλησαν το ενδιαφέρον και σε ένα κάκιστο παιχνίδι Ξάνθη και ΑΕΚ συμβιβάστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας, στο ματς της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Το τελικό 0-0 άφησε και τις δύο ομάδες ικανοποιημένες. Αμφότεροι έμειναν με 10 παίκτες λόγω των αποβολών του Γκάλο στο 6΄ και του Τριάδη στο 58΄. Στη δεύτερη θέση η Ξάνθη, μαζί με τον Πανιώνιο, ενώ προσωρινά η ΑΕΚ έπιασε τον ΠΑΟΚ στην 5η θέση.

Το παιχνίδι από τα πρώτα κιόλας λεπτά άλλαξε άρδην εικόνα, από αυτή που είχαν σχεδιάσει οι δύο προπονητές. Μόλις στο 6΄ η ΑΕΚ έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Γκάλο, με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο άσος της «ένωσης» έριξε κάτω τον Λουσέρο, που έβγαινε τετ α τετ με τον Μπάρκα και σωστά αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Η αριθμητική υπεροχή άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα, αλλά η Ξάνθη δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τον παίκτη παραπάνω. Ο Μανόλο Χιμένεθ άλλαξε τα πλάνα του και πέρασε στο 11΄ τον Μπακάκη αντί του Πατίτο.

Η «ένωση» κράταγε με ευκολία μακριά τους ακρίτες μακριά από την περιοχή της. Είναι χαρακτηριστικό ότι η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία για τους γηπεδούχους έγινε στο 38΄. Υστερα από μία υποδειγματική επίθεση των γηπεδούχων ο Βράνιες έκανε το δυνατό σουτ, αλλά ο Μπάρκας έδιωξε.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ακριβώς όπως το πρώτο. Με αποβολή! Ο Τριάδης μέσα σε τέσσερα λεπτά αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες κι άφησε την Ξάνθη με δέκα παίκτες. Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε.

Το παιχνίδι, πάντως παρέμεινε κακό και οι δύο ομάδες δεν δημιουργούσαν απολύτως καμία ευκαιρία μπροστά στις δύο εστίες. Στο 81΄ ο Μάνταλος απείλησε, αλλά το σουτ του ήταν ακίνδυνο. Πέντε λεπτά αργότερα η ΑΕΚ έχασε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία. Ο Αϊντάρεβιτς εκτέλεσε το φάουλ ο ο Λαμπρόπουλος μόνος του έπιασε την κεφαλιά από την μικρή περιοχή, αλλά ο Ζίβκοβιτς έσωσε την Ξάνθη. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες πήραν το βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονία)

Κίτρινες: Μπαξεβανίδης Τριάδης/ Σιμόες, Βράνιες, Μάνταλος, Πέκχαρτ

Κοκκινη: 58΄ Τριάδης (δεύτερη κίτρινη) / 6΄ Γκάλο,

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης, Λουσέρο, Βασιλακάκης (78΄ Ράνος), Γουάλας, Λάζιτς, Λισγάρας, Καμαρά (55΄ Σολτάνι )

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Ντίντακ, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος (74΄ Μπακασέτας), Πατίτο (11΄ Μπακάκης), Μάνταλος (84΄ Γαλανόπουλος),Πέκχαρτ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter