Ξάνθη-ΑΕΛ 1-0: Το πρώτο γκολ με χρήση του VAR στην Ελλάδα!

Ξάνθη-ΑΕΛ 1-0: Το πρώτο γκολ με χρήση του VAR στην Ελλάδα!

Ποιος το περίμενε ότι το φιλικό προετοιμασίας Ξάνθης-Λάρισας 1-0 θα έγραφε ιστορία! Κι όμως τι νικητήριο γκολ των γηπεδούχων κατακυρώθηκε με τη χρήση VAR, για πρώτη φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Η φάση που έγραψε ιστορία συνέβη στο 35’ όταν ο Φοσέρ σκόραρε για τους γηπεδούχους αλλά ο βοηθός Καραγκιζόπουλος υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον παίκτη της Ξάνθης. Από το VAR που εγκαινιάστηκε δοκιμαστικά στα Πηγάδια, ενημέρωσαν τον ρέφερι Μαλούτα να δει το φάση στο μόνιτορ. Οντως ο ρέφερι πήρε πίσω την υπόδειξη του βοηθού του και κατακύρωσε το γκολ…

ΞΑΝΘΗ: Σάο Μπέντο, Μπαξεβανίδης (73’ Ντίρεσταμ), Σόσα (80′ Λεωντσάκος), Λισγάρας, Καρασαλίδης, Κοβάσεβιτς, Τερκί (77′ Καμαρά), Ντε Αμορίμ (46′ Εντουάρντο), Τζουρίτσκοβιτς (65′ Ντε Λούκας), Φοσέ (46′ Στάρτζεον), Ρενέλα (63′ Γκαργκαλατζίδης).

ΛΑΡΙΣΑ: Κρίστινσον, Καρανίκας, Μπράλιτς, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Ζίφκοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Σετσέροβιτς, Ντάουντα, Σικάβκα. Έπαιξαν στο β’ μέρος και οι: Ρίστιτς, Μπέρτος, Μόρας, Γκόλιας, Γκοΐκοβιτς, Στάνκοβιτς, Μπάλλας, Γιάκος, Νούνιτς, Μπούστος, Φιλίποβιτς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter