Ξάνθη: Τον μαχαίρωσε για μια θέση πάρκινγκ – Στην εντατική το θύμα

Ξάνθη: Τον μαχαίρωσε για μια θέση πάρκινγκ – Στην εντατική το θύμα

Για ασήμαντη αφορμή ένας 21χρονος από την Ξάνθη “έβγαλε μαχαίρι” και τραυμάτισε σοβαρά ένα 25χρονο το απόγευμα της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα, στην οδό Ομήρου και ενώ οικογένεια ετοιμαζόταν να αναχωρήσει με το αυτοκίνητό της, ο 21χρονος διαφώνησε με τη θέση στάθμευσης του ΙΧ και έκανε υποδείξεις στον οδηγό, ισχυριζόμενος ότι επιχείρησε όπισθεν σε μονόδρομο. Ο εκνευρισμός προκάλεσε διαπληκτισμό και ο 21χρονος ανέβηκε στο διαμέρισμά του πήρε ένα μαχαίρι και κατέβηκε στο δρόμο, μαχαιρώνοντας τον 25χρονο οδηγό !

Ακολούθως ανέβηκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και απειλούσε την οικογένεια και τους περίοικους που παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι. Επί τόπου, επενέβη η Αστυνομία η οποία πραγματοποίησε επιχείρηση στο διαμέρισμα, ακινητοποίησε το δράση και τον συνέλαβε άμεσα.

Στην εντατική το θύμα – Στον Εισαγγελέα ο “μαχαιροβγάλτης”

Το θύμα τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε τραύμα 3 εκατοστών. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου στην Εντατική του Νοσοκομείου σε κατάσταση καταστολής. Η οικογένειά του είχε βρεθεί στην Ξάνθη από την Κατερίνη, για μια βάφτιση και ήταν έτοιμη να αναχωρήσει την ώρα του επεισοδίου.

Ο 21χρονος δράστης οδηγήθηκε με τη διαδικασία του Αυτοφώρου στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, το πρωί της Δευτέρας με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και κρατείται στην Αστυνομία της Ξάνθης.

Πηγή: xanthi2.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter