Ξανθόπουλος: «Παρακρατική ενέργεια οι υποκλοπές με καθοδήγηση και κάλυψη από το Μαξίμου»

Ξανθόπουλος: «Παρακρατική ενέργεια οι υποκλοπές με καθοδήγηση και κάλυψη από το Μαξίμου»
Φωτογραφία Αρχείου

«Παρακρατική ενέργεια με έμπνευση, καθοδήγηση και κάλυψη από του Μαξίμου», χαρακτήρισε τις υποκλοπές ο βουλευτής Δράμας και τομεάρχης δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θ. Ξανθόπουλος, μιλώντας στο Blue Sky και την εκπομπή «Αντιπαραθέσεις». «Οι υποκλοπές απονομιμοποιούν πλήρως τον πρωθυπουργό και θα  συντελέσουν αποφασιστικά στη πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη», πρόσθεσε.

«Έπεσε και το τελευταίο φύλο συκής του δήθεν φιλελεύθερου εκσυγχρονιστή Κυρ. Μητσοτάκη. Η ευθύνη του είναι καθοριστική και απαράγραπτη. Παρακολουθήθηκε ο δημοσιογράφος κ. Κουκάκης και ο αρχηγός των τρίτου κόμματος, κ. Ανδρουλάκης. Μόλις ο κ. Κουκάκης έκανε αίτηση να μάθει αν παρακολουθείται, σταμάτησε η «νόμιμη» παρακολούθηση του από την ΕΥΠ και έγινε η τροπολογία που απαγόρευσε την ενημέρωση όσων παρακολουθούνται και μάλιστα αναδρομικά. Υπάρχει ένα σύστημα γύρω από όλα αυτά, με έδρα του Μαξίμου. Η σκιά για τη λειτουργία παρακρατικού μηχανισμού με έδρα το Μαξίμου δεν μπορεί να φύγει από τον πρωθυπουργό. Έχουμε μια κυβέρνηση που κοροϊδεύει τους πάντες», υπογράμμισε.

«Έχοντας επικοινωνιακή παντοδυναμία θα επιχειρήσει να μεταθέσει το κέντρο βάρος της συζήτησης. Όσο και να κρύβεται η κυβέρνηση και να παίξει καθυστέρηση, το θέμα θα έρθει στη Βουλή, θα δοθούν οι αναγκαίες εξηγήσεις», συμπλήρωσε ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter