Χάντμπολ: Ο Ολυμπιακός έδιωξε τον Τούρκο Τινκίρ που χαιρέτησε στρατιωτικά

Χάντμπολ: Ο Ολυμπιακός έδιωξε τον Τούρκο Τινκίρ που χαιρέτησε στρατιωτικά

Παρελθόν από την ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού αποτελεί ο Τούρκος Ντουρμούς Αλι Τινκίρ μετά από απόφαση του Ερασιτέχνη κι αυτό επειδή ο Τούρκος ως μέλος της εθνικής ομάδας της Τουρκίας μετά από αγώνα με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκόσμιου πρωταθλήματος 2021, χαιρέτησε στρατιωτικά όπως και όλοι οι παίκτες της γειτονικής χώρας στηρίζοντας έτσι την στρατιωτική εισβολή της Τουρκίας στη Βόρεια Συρία

“Eκτός ομάδας ο Ντουρμούς Αλι Τινκίρ. Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει ότι μετά από απόφαση της διοίκησης, ο Ντουρμούς Αλί Τινκίρ τίθεται εκτός ομάδας χάντμπολ και ως εκ τούτου δεν θα μετέχει στις δραστηριότητες του τμήματος”.

Ο παίκτης είχε κληθεί σε απολογία από την διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, αλλά η απόφαση είχε ήδη παρθεί αφού η ενέργεια του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις μεταξύ των φίλων της ομάδας.

Να σημειωθεί ότι την ίδια τύχη αναμένεται να έχει και ο γκολκίπερ της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Γιουνούς Οζμουσούλ. Ο χαιρετισμός του έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι έχουν ζητήσει την απομάκρυνσή του από την ομάδα. 

Φωτογραφία: olympiacossfp.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter