Χάντμπολ: Ζήτησε συγγνώμη από την ΑΕΚ ο Τούρκος Οζμουσούλ για τον στρατιωτικό χαιρετισμό…

Χάντμπολ: Ζήτησε συγγνώμη από την ΑΕΚ ο Τούρκος Οζμουσούλ για τον στρατιωτικό χαιρετισμό…

Ο Τούρκος γκολκίπερ της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Γιουνούς Οζμουσούλ, έχει πολλές πιθανότητες να γλιτώσει τη λύση του συμβολαίου του από την ΑΕΚ, καθώς η συγγνώμη που ζήτησε από τη διοίκηση του «δικεφάλου» για τον στρατιωτικό χαιρετισμό του σε αγώνα της εθνικής ομάδας της Τουρκίας, μπορεί και να σταθεί αρκετή να ικανοποιήσει τους παράγοντες του συλλόγου.

Ο Τούρκος αθλητής κλήθηκε σε απολογία επειδή μετά τη λήξη του αγώνα Τουρκίας-Βελγίου για τα προκριματικά του Euro στο χάντμπολ, φωτογραφήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα όπου όλοι χαιρετούν στρατιωτικά, επικροτώντας έτσι την τούρκικη εισβολή στη βόρεια Συρία. Την ίδια ώρα ο συμπαίκτης του στην εθνική, Ντουρμούς Αλί Τινκίρ που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, απομακρύνθηκε από τον σύλλογο με απόφαση της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και μετά την θύελλα αντιδράσεων μεταξύ των οπαδών των «ερυθρολεύκων».

Στην Ένωση, ο Οζμοσούλ είπε μεταξύ άλλων στην απολογία του: «Ζητώ συγγνώμη για την κίνηση μου. Δεν φανταζόμουν ότι αυτή η ενέργεια μου, θα είχε τόσο μεγάλο αντίκτυπο. Θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ. Τιμώ και σέβομαι την ιστορία της ΑΕΚ». Οι φίλοι της ομάδας αντέδρασαν έντονα και σήμερα ή αύριο αναμένεται η απόφαση της διοίκησης για τον παίκτη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter